Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#32
felegyiModerátor
#31: hardveraprón nézz körül, van még egy két hely ahol szinte potom pénzért be lehet újítani... egyedül a Witcher 3-at vettem meg anno teljes árért, 7-8e ft-nál többet nem költöttem még játékra PS4-en!
#31
Mikor megláttam ezt az akciót, először megörültem, pont Last of Us és Until Dawn-ban gondolkodtam mostanság.
Aztán utánaolvasgatva és véleményeket nézve elbizonytalanodtam, hogy biztos jó ajánlat-e. Megnéztem hát egy-két helyen (ahol vettem már játékot), de nem láttam 7500Ft darabáron ezeket a játékokat (lehet nem kerestem elég jól).
Szóval, ha úgy nézzük, hogy 15000 Hufért kapsz két játékot a lista alapján, az nem olyan rossz üzlet (mégha 1-esével túl is van árazva).
#30
#16: Érdekes, hogy neked egy "egyet fizet, kettőt kap" az átverés, amikor kifejezetten jó címek is vannak a listán.

Na mindegy, nem lehet mindenki atomfizikus.
#29
#12: Én a Last of Us-t használtan 6k-ért szereztem még akkor amikor a PS4-et vettem, pedig annak már sok hónapja.

Amúgy szerintem nem rossz akció, az Until Dawn-t megvenném, csak nem látok másik olyan játékot ami érdekelne és még nincs meg.
#28
Gondolom ezzel szűrik ki azt, hogy csak az adott játékokból tudj megvenni 2db-ot akciósan.
#27
Ez jó kis akció, bár azt nem tudom, hogy a Sony miért kér egy ilyen kretén kódot ?
#26
Ha ilyen okos emberek vannak itt, hogy nem éri meg. Mutasson már nekem egy olyan akciót dobozosan, ahol a Shadow of Mordort, és az Until Dawnt megszerzi 15 ezerért. Csak a Shadow of Mordor alapjában véve 13 ezer a legolcsóbb helyen. Egyáltalán nem átverés, ha valakinek hiányzik, és szeretné megvenni akkor megveszi. Ennyi, nem kell a mellébeszélés másolj árat, hogy higyjünk neked pl..
#25
#21: Ne haragudj egyébként kicsit nyers voltam és igazat adok neked abban hogy tényleg érezhető hogy nyeregben érzik most magukat,amire minden okuk meg is van, és el is mehetnek a ..csába ha nem kezdik el nagyon gyorsan szórni a first party exkluzív játékokat.Mégis én reménykedek hogy inkább fog hasonlítani ez a korszak a ps2-es érára mint a ps3-asra,de lehet hogy Neked lesz igazad és vérszemet kaptak és ezek után csak a multiplatform játékok lesz az erőssége.Ha így lesz akkor nagyon gyorsan váltani fogok,vagy egy XO-ra vagy NX-re!

Bár nálam a E3 nagyott ütött a FF7,Shemnue 3,A Madárkutyás játék :D bejelentéssel megvettek kilóra Uc4-ről nem is beszélve!A PsVR és vele a No Man's Sky-hoz szintén nagy reményeket fűzök,nekem nagyon bejön.Szóval majd jövőre kiderül.

Ez az év őszintén egy kicsit csalódás volt számomra.(bár a leárazások kellemes meglepetések voltak)Eszméletlen jó volt a Bloodborne,az Infamous is tetszett, de hol a többi ex.?
Nálam a legfontosabb egy konzolnál a first party címek, mindig legalábbis általában ezekből kerülnek ki a legjobb,legigényesebb,legérdekesebb játékok.Szóval ha jövőre nem jönnek akkor én megyek de annak nem fognak örülni! :P
#24
#22: Tényleg klafa akció!Ajánlom az Until Dawn-t(rohatd jó game)és a Divinity Original Sin-t! :)
#23
#21: Komolyra fordítva a szót,nézd nem védem a sony-t, de irrelevánsnak tartom amikor olyanért szidják ami alapjában véve egy pozitív dolog.Te nem láttad milyen akciók vannak Ps store-on?Nem értem a logikai következtetést hogy ebből (vagy a mostani hírből) számunkra mi az átverés?Kérlek magyarázd el!

Még egyszer hogy érthetőbb legyek,ha mindenképpen szidni akarsz valakit vagy valamit valamiért, illetve kritizálni, akkor azért kritizáld pl a sanyit hogy kapja már össze magát és szállítsa azokat a first party játékokat.
Mert az idei Psx csalódás volt.Látod nem is vagyok megszállott, képes vagyok objektív kritikus magatartásra.Most cáfoltalak meg.A megszállott az aki logikátlanul hablatyol, és érvek nélkül, összefüggéstelenül beszél.Nem?

Engedj meg még egy kérdést:-Hol írtam én olyat hogy" tökéletesen elégedett vagyok a sony mostani hozzáállásával"-ahogyan Te fogalmaztál.
Én egy adott témára reagáltam ,egy konkrét dologban ami az akciót illeti, miszerint egyet fizet kettőt kap.Persze lehetne jobb is,de még mindig tartom az állításom igazát miszerint fasza 14ezerért egy Until Dawn és egy Last of Us vagy más.Ez jó húzás volt a sony részéről ahogyan a rengeteg leárazás is mely minden hónapban volt.Vállveregetés nekik EMIATT.AMIATT meg szégyelljék magukat hogy szinte nem mutattak semmit PSX-en.

Tehát barátom ezek után talán már kapizsgálod és rájöttél hogy a gyurcsanyista itt nem rám hanem inkább rád vonatkozik, és kérlek ilyen hülye politikai hasonlatokkal ne gyere nekem még egyszer egy játékos oldalon!
#22
Ez tenyleg nagyon jo akcio! :P
#20
#16: Ezt mondom én is most miért bántasz?Milyen szemetek már!Hihetetlen mit megengednek magugnak.Szemét bagázs ez a sony.
Pofátlan lehúzások nemcsak ezek hanem a 70-80%-os leárazásaik is.Átverik az embert mint állat.Rohadjanak meg.Nincs pénzem.
#19
Törölt felhasználó
#18
#16: Azt kell mondjam van ebben sok igazság. Én is ps1 óta sony-s vagyok ( mondjuk én azért platform "háborúkba" nem megyek bele, egy eszközt imádni - főleg annyira hogy az emberek ölik a másik gép felhasználóit - nekem fura ) de UD-t 6e-ért vettem dobozosan ( igaz UK-ból ) de még a híresen drága 576-ban is már csak 8e. Last of Us szintén.... 12-ből megvan mind a kettő dobozosan.
Ez a mostani "akció" tényleg átverés. Black Firiday USA store-ban az tényleg akció volt. Csomó cucc alapból olcsón (pl. Fifa 16 féláron) + 15%-os kupon kód.
#17
jatekaim.hu
#15
-g
#14
Teljesen eggyetértek