Kojima új stúdiója a Sonyval kötött partnerséget

Vége az év eleje tartó rémálomnak: Hideo Kojima bejelentette, hogy új stúdiót alapított, mellyel egy új franchise fejlesztésébe kezd. A független csapat partnerséget kötött a Sonyval, így az első játékuk PlayStation-exkluzív lesz.

Kommentek

#31
#26: Viszont más nem.
#30
Van isten!És a Sonynál dolgozik:)
#29
#24: A PS3 erőforrásainak a korlátozásával...? Hol olvastad, Blikk?
#28
#24: Mint a P.T. esetében? ;)
#27
#7: De az MGS 5 egy fél kész játék lett.A játékban az 1. fejezet lezárása után folytatódik tovább egy 2. fejezettel az egész,de a történetet csak a mellék küldetésektől teljesen független bejátszások viszik tovább.Az 1. fejezet végéig 10/10 a játék hiába repetitív valamiért mindig tud valami újat mutatni egészen a fejezet végéig.Viszont a 2. fejezetnél már érezhető,hogy összecsapták és nem volt idejük befejezni.

#11:Én soha nem rajongtam a metal gear szériáért,még gyerekkoromban psx-en se értettem,hogy mi a jó benne és a 2. és a 3. részt is félbe hagytam,mert fogalmam se volt,hogy miről szól az egész,pedig tele volt bejátszásokkal.Viszont az 5. résznek adtam egy esélyt és kellemeset csalódtam és egészen megszerettem az egészet.Szerintem olyan részletgazdag történetet adott a metal gear szériának,amit még néhány rpg is megirigyelhetne.Az tény,hogy ha az ember csak elnyomogatja a bejátszásokat és nem olvas utána,akkor valóban csak egy katyvaszt lát az egészből,ha az előzményeket nem ismeri.
#25
"PS4 után PC-re is megjelenhet majd." Ha így állnak hozzá, nem olyan állat módon, mint a Silent Hill PT-él, akkor tökéletes, jó lenne, ha felejtenék már az exklúzívozást...
#24
Sanyi és a Kojima anyám borogass, ebből sem jó nem fog kisülni, emlékezzünk az MGS4re. Kojima azt állította hogy Sony akadályozta a ps3 erőforássáinak korlátozásával , így nem bírta megvalósítani teljesen a terveit.
#23
Törölt felhasználó
HELYES
#22
sajnálom mert már kiőregedet és kiéget a mgs5 elnézve
semmi jót ne várjatok
#21
#17: Elég szomorú, hogy ezek a szemét cégek inkább leírják magukat nullára, csak adózni ne kelljen. És rengeteg ilyen van.
#20
#19: Nincs mese, a minecrafton egy vagy több generáció fog felnőni. Egy alsós osztályban már azt kell kérdezni: Ki NEM minecraftozik.

Már a nők is, akik régebben nem.
#18
#14: Elég lazán értelmezed az "exkluzív" fogalmát.
Tehát exkluzív, ami jön mindenre, csak valamire egy kicsit előbb :D
#17
#1: Azért vette meg a Mojangot, mert rengeteg pénze volt az eu-ban, és nem kívánta behozni amerikába, mert olyan sok lett volna az áfa rajta (vagy mit tudom én mi), és ezért megvette a Mojangot ami svéd, így a pénz visszaforog hozzájuk. És üzletileg marhára megéri. Az MS-nek meg semmi kötődése nem volt Kojimához, nem lett volna kézenfekvő, hogy megszerezze.
#16
#15: Majd úgy is megveszi a Sanyi.
#15
barackostejModerátor
#8: Az új Kojima Productions nem lett belsős stúdió, csak partnerséget kötöttek, hogy az első játékuk PS-exkluzív lesz.
#14
#13: Eredetileg mind arra jelent meg, csak sokkal később az az újrakiadás.
#13
#11: A fő szálból csak a MGS 4 exkluzív...de a hozzászólásod többi része is baromság.
#12
YanezModerátor
#7: De Big Boss-é az MGS V-el viszont nem.

Amúgy rohadt nagy hír. A QD, Santa Monica, Guerilla és ND mellett, egy újabb favoritom lesz PS-en!