76 milliónál jár a Gran Turismo-sorozat

A PlayStation-exkluzív autós széria fejlesztője, a Polyphony Digital bejelentette, hogy világszerte már 76 millió példány kelt el a Gran Turismo-frencsájz darabjaiból. Ez egészen meggyőző számadat.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#5
#3: én is pont így vagyok vele az 5 rész gyakorlatilag a 4 rész hd változata pár prémium autóval kiegészítve ami nagyon nagy szégyen az meg még nagyobb hogy 11 milliót így is eladtak belőle de hát sokan csak annyit látnak hogy gran turiztmo van ráírva és nem fogják fel hogy a széria a legjobb autós játékból a legnagyobb budget kategória lett
és nem veszek többet míg nem csinálnak egyet a mulláról de bele sem merek gondolni hogy egy hd változatra 7 évet kellet várni akor egy normális részt 20 évig csinálnának
#4
Lesz az 100 is, fusson csak me jó
#3
Én a harmadik részig, a kemény rajongótáborát erősítettem a sorozatnak, az elejétől fogva. Aztán a néggyel, már csak játszogattam, az akkoriban megjelent Forza Motorsport mellett, ami nagyon nagy kedvencem lett. Nem tértem át, nem választottam tábort. Sokáig, két versenytársként gondoltam rájuk, viszont a forzákat pótolgattam, nemrégiben pedig a beszerzett PS3 mellé, nagy örömmel behúztam egy GT5-öt is.
Ritka az a játék, amibe nem verek bele minimum 2 órát, és úgy alkotok véleményt, de ebbe egyszerűen nem tudtam, pedig mint írtam, imádtam a régebbi részeket. A Forza Motorsport után azonban, egy vicc kategóriának számított.
Valaki írta itt, hogy azért még a hatot próbáljam be. Meg is teszem, de ha abba is csalódnom kell, akkor PS4-en, már nem fogok érdeklődni a cím után.
#2
Nagyon szurkolok, hogy a 7. kitörjön a mélyen tisztelt Forza szélárnyékából és rendesen odaba***on, mint régen.
Egyszer végre ne kapkodják el a kiadását a határidők miatt!
#1
Első részét tolom, az nagyon jó.