Új Metal Gearhez toboroz a Konami

Hiába távozott a cégtől Hideo Kojima, úgy tűnik, a Konami továbbra is számol a Metal Gear-sorozattal. Ezt támasztja alá egy álláshirdetés is, amely szerint a cég munkatársakat keres egy új Metal Gear-játékhoz.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
#14: "Az egója pedig még mindig a felhőket csapkodja."

Egy biztos, a tiédnél nem nagyobb...
#18
#14
Az űrből is látszik hogy nem értesz a jatek fejlesztéshez es ugy en bloc a cegvezeteshez sem. Amivel semmi baj nincs de akkor meg nem kene osztani a hülyeséget. Komolyan azt gondolod hogy Kojima osztotta be a pénzt es Ő vezetett mindent? Köze nem volt a költségvetéshez.
#17
Durranjon szét a Konami, biztos, hogy nem adok nekik egy fillért sem.
#16
Kojima nélkül felejtõs!
#15
Hàt ez csodàs, viszont az mgs az kojima, nélküle szàmomra felejtős, mint ahogyan a rising is, akàrmilyen fan is vagyok. Ő ezt igy fejezte be ahogy, viszont a konaminàl meg dilettàns idiotàk vannak hogy elengedték a jàtékipar egyik legnagyobb nevét, de semmi baj mert ahogy a dolgok is mutatjàk nemkell munka nélkül madadnia, s vàrom mivel jön elő.
Mgsnek meg vége szàmomra, nekem nemlesz több rész
#13
#11: Nem értem azokat a hormonzavarosokat (igen lásd és értsd jól) hogy akiket nem érdekel egy játék az minek jön ide nagy arccal hülyeségeket beszélni bár ezt vehetjük szimplán trollkodásnak úgyhogy az aranyszabály: "ne etessétek" (én azért most megteszem mert nem bírom megállni :D). Ember, az a legnagyobb problémád az életben Kojima hányszor írja rá a nevét a játékára? Beteg leszel tőle vagy a fejlődésedben valami rendellenességet tapasztalsz emiatt? Igen az MGS V kicsit sem az a szokványos MGS amit eddig szerettünk de mégis a végletekig ki lett maxolva ez a gém, lehet szeretni nem szeretni és őszintén nekem se nagyon tetszett ez az open world dolog mert kicsit a történet rovására is ment de el kellett fogadni hogy Kojima kicsit újítani akart de már látszott ebbe a részben hogy valami nem stimmelt a játék készítése közben Kojima és a Konami között. De gondolom nem így akarta lezárni Big Boss történetét. Na meg valószínű tervbe volt a két MSX-es rész Remake-je is. Kojima nélkül meghát....nem is tudom, én remélem hogy azért nem kerül a süllyesztőbe a cím és igazán hozzáértő emberek fognak foglalkozni vele a továbbiakban.
#12
YanezModerátor
#10: Nem fejezték be az egyik küldetést, ami a technikai szintet illeti, de attól még nem lesz félkész. A sztori rendes végett kapott, csak a rajongók ugye azt gondolták, hogy az MGSV-el fog lezárulni Big Boss története. Kojimának nyilván más tervei voltak (mégegy rész?), de sajnos ez már nem fog összejönni, illetve úgy néz ki mégis, csak nélküle, az pedig... hát nem is tudom. Ha a csapata még a Konaminál van, talán még van esély valamire. Talán.
#10
#9: A játék félkészen került a boltokra (sztori szinten) amugy Kojima neve nincs a dobozon....
#8
Csináljál csak. Ha 10 pontos lesz akkor még lehet meg is veszem, de egyrészt esélytelen, másrészt úgy sem lesz része a Metal Gear canonnak...
#7
#2: te mi a francrol beszelsz?! sok volt a kábszi? a konaminak kéne lábat csókolnia Kojimanak.
Tőlem sem kap egy centet se a konami.
#6
Milyen vicces ez a szeret nem szeret hozzáállás kapitalista cégek iránt. Mindegyik csak pénzt akar, csak mondjuk egy Sony többet fektetett pszcihológiába.
#5
Törölt felhasználó
#1 te is vicces vagy...a codokat is mind megveszik.
#4
A legutolsó húzásuk (díjátvevő) után én is csak azt mondom - tőlem egy centet se látnak, még ha a világ legjobb játéka lesz, akkor se.
Max letöltöm, és kiposztolom az oldalukra.
#1
Vicces ez a Konami. Azt hiszik ezek után bárki megveszi a játékukat? :D