Íme, a Games with Gold januári kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Microsoft már karácsony előtt bejelentette, hogy milyen játékok lesznek ingyenesen elérhetőek az Xbox Live Gold-előfizetői számára januárban. Xbox One-on a Killer Instinct első szezonjára csaphatunk le.

Januárban a Games with Gold részeként ismét négy ingyenes játékra csaphatnak le az Xbox Live Gold-előfizetői. Xbox One-on egész hónapban elérhető lesz a Killer Instinct: Season One Ultra Edition. A kiadás magában foglalja a verekedős cím első szezonjában megjelent összes karaktert, a bónusz jelmezeket és minden más kiegészítőt, illetve az 1994-es Killer Instinct Classicot is.

Xbox 360-on érdemes lesz lecsapni a DiRT Showdownra, illetve a Deus Ex: Human Revolutionre is. Lássuk a teljes kínálatot!

  • Killer Instinct: Season One Ultra Edition (Xbox One) -- január 1-31.
  • Zheros (Xbox One) -- január 16-tól február 15-ig
  • DiRT Showdown (Xbox 360) -- január 1-15.
  • Deus Ex: Human Revolution (Xbox 360) -- január 16-31.


Ha kihagytad a decemberi kínálatot, a jövő héten még pótolhatod a lemaradást. Köszi, PaprikaJancsi!

10.
10.
Saby
#5: Számítógépen keresd fel az xbox.com-ot, kikeresed a játékot, rámész, h játék letöltése xbox 360 konzolra, belépsz One-on a ready to installba, és közte lesz ;)
7.
7.
dcba
#5: Csinalj Paypal-t es azt add hozza. En nem tarolnam a kartya adataim a live es a psn rendszereben, ellenben a paypal-t tudtommal eddig nem tudtak feltorni.
6.
6.
kamgecam
Jó címek jó játékot hozzá!
5.
5.
halamadrid
Nekem XO-m van és szeretnék játszani a 360-os játékokkal is. XO-n fel is vittem a kártyám adatait, de azt nem tudom használni a 360 marketplace-én. Oda újat felvinni viszont nem tudok, mert csak a UK-t(és országait) engedi kiválasztani. Ja és fizetési mód nélkül nem tudom megvenni az INGYENES Gold játékot. Van valakinek hasonló problémája? Vagy tudtok javasolni valami megoldást?
4.
4.
PaprikaJancsi
Jó felhozatal, a Dirt Showdown-nal régóta akartam játszani, de soha nem szereztem be valami miatt, de most itt van ingyen, és így még jobb. A Killer Instict irányítása elég nehéz, de így hogy ingyen adják ezt a kiadást meg kéne tanulni. Zheros hatalmas lehet biztos élvezhető cím.
3.
3.
Yanez
Klassz játékok! Az MS jól kezdi, vagyis fogja kezdeni az újévet.
2.
2.
Nem tudom, de boxra ezek nagyon jo cimek! Remelem a Sony is hasonloakat fog bejelenteni.
1.
1.
strike19
Vajon a Sony mikor jelenti be a PS+ játékokat?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...