Frissítve: Mindenki akciózik karácsonykor

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 30.
  • Akció
Link másolása
De tényleg: a Steamen, az Xbox Store-ban és a PlayStation Store-ban is leárazásokkal ünneplik a karácsonyt, és a Humble-csapat is most indította útjának a legújabb csomagját.

Remélhetőleg végeztél már az ajándékvásárlással, mert a karácsony közeledtével menetrendszerűen kezdtek akciózásba a legnépszerűbb digitális üzletek. 

A Steam téli akciósorozata tegnap rajtolt, és egészen január 4-ig tart majd. Több mint tízezer (!) játékot áraztak le a boltban, és az őszi megmozduláshoz hasonlóan ezúttal is elfelejthetjük a villámakciókat és a napi ajánlatokat, a hangsúlyt ugyanis a felfedezés kapja. Ebben segít az úgynevezett várólista is, ami a legújabb és legkeresettebb akciókból válogat neked össze egy csokornyit, méghozzá úgy, hogy a felsorolt címek passzoljanak a már meglévő játékaidhoz. A lista végignézéséért egyébként ajándékkártya jár, a kártyákból pedig kitűző farigcsálható az akció ideje alatt.

Az Xbox Store-ban több száz Xbox One-os és Xbox 360-as játékra csaphatsz majd le olcsóbban, a Microsoft szerint ennél nagyobb akciósorozata még nem is volt az üzletnek. Az első hullám december 28-ig tart, míg a második adag akciós játékra december 29-én számíthattok, ezeket az ajánlatokat január 7-ig érhetitek el. Ezekkel párhuzamosan napi akciókra is számíthattok, december 31-ig minden nap más kedvezményekkel szolgálnak a szervezők. Gold-előfizetőként egyébként még olcsóbban juthatsz hozzá az érintett címekhez.

A PlayStation Store-ban is folyamatosak az akciók, igaz, a Sony már korábban belevágott a leárazásba. Még mindig elérhető az "egyet fizetsz, kettőt kapsz"-ajánlat, és végéhez érkezett a 12 Deals of Christmas akciósorozat is: a hátralévő két napban a Fallout 4-et vásárolhatod meg nagyon jó áron.

És ne feledkezzünk meg az új Humble Bundle-ről sem, melyben (ismét) a Square Enix játékai kapták a főszerepet. A jövő héten még kibővülő csomag kizárólag steames játékokat vonultat fel, alább soroljuk fel őket:

1 dollár befizetése után jár:

  • The Last Remnant
  • Life is Strange - Episode 1
  • Tomb Raider + Tomb Raider 2 + Tomb Raider 3
  • Murdered: Soul Suspect


A befizetések átlagán felüli összegért lehet a tiéd:

  • Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
  • Just Cause Collection
  • Front Mission Evolved
  • Gyromancer
  • Yosumin
  • 20 százalék kedvezmény a Just Cause 3 árából


9 dollárért pedig ezeket a játékokat kapod meg:

  • Lara Croft and the Temple of Osiris
  • Tomb Raider: GOTY Edition
  • Hitman Absolution: Elite Edition


Update! A karácsonynak ugyan vége, de az új Humble Bundle-re még mindig lecsaphattok: a minap a Tomb Raider: Anniversary, a Tomb Raider: Legend és a Tomb Raider: Underworld is bekerült a csomagba.

13.
13.
kamgecam
#11: Evil Within 3k?
Na pá zsákolom is, köszi a tippet!
12.
12.
Killerbee
#7: 50 dollár körül látom az meg kanyarban nincs 11,5k átszámolva.
11.
11.
DON GONDOCS
A PSN ELINDULT a karácsonyi leárazás, ha a listán emelkedő sorrenbe rakjátok az árakat, lehet csemegézni a jobbnál jobb címek közül. Délután már publukus lesz egy menüpontban Boldog Karácsonyt :) EVIL WITHIN bezsákolva 3k
9.
9.
Extol
Én idén nem költök (sokat). Úgysem tudnék többet játszani, ha közben még karácsonykor és szilveszterkor is munka van. Ez az igazi magyar valóságshow, nem a Hotel Hawaii vagy mi.
8.
8.
respectpele10
#7 Homeolással már meg is éri. De vannak alapból is jók pl Witcher, Ori
7.
7.
razipapi
Nekem a kedvencem a Magyar Xbox Storeba a hatalmas leárazás mikor 21.890 röl lenyomják 18500 ra .. Amerikai storeba meg alapjáraton valami 11.500 FT ( BO3 és persze $ ba)
6.
6.
grieves13
#5: Nem, hanem ha valamire rádobtak mondjuk 30%-ot és kevesletted, akkor vártál és esetleg villámakcióban rádobhattak sokkal nagyobb leárazást is...
5.
5.
rappit
#1: Miért is voltak jobbak? Azért mert ha esetleg egy napig nem tudtál géphez jutni lemaradtál egy csomó mindenről? Hát az aztán tényleg tök király volt.
2.
2.
pjoco
Már most szólók akinek szúrja a szemét ne olvassa végig én csak jót akarok nektek.
Szóval aki a leghamarább akar értesülni az olcsó valamint free játékokról azok jöjjenek a facebook csoportunkba.
Olcsó Játékok Egyvelege.

https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts
1.
1.
grieves13
Kövezzetek meg, de Steam Saleek sokkal jobbak voltak amíg napi meg villámakciók is voltak... és tudom, hogy a visszafizetések miatt, de mondjuk bevezethetnék, hogy Sale ideje alatt vett játékot nem lehet visszaadni, vagy valami...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...