Triad Wars - vége a dalnak

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 28.
  • Gyászhír
Link másolása
A Sleeping Dogs multira kihegyezett mellékága eltűnik a süllyesztőben, mivel már a fejlesztő sem fűz sok reményt hozzá. A zárt béta még január közepéig fut, utána végleg lelövik a szervereket.

Már nem sokáig irthatják egymást Hongkong utcáin a bétatesztelők, a United Front Games január 20-án végleg leállítja a Triad Wars szervereit. Magyarán a multira kihegyezett alkotás végleges verziója már soha nem látja meg a napvilágot.

A hátralévő időben már nem indíthatunk pénzes vásárlásokat sem. Mint ismert, a Triad Warsban valódi pénzből vehettünk ingame valutát, amit különféle testreszabási elemekre fordíthattunk. Most már minden ilyen kozmetikai cucchoz ingyen hozzájuthatunk, a fel nem használt kreditet a fejlesztők később visszatérítik.

A Triad Wars zárt bétája idén vette kezdetét, a United Front Games azóta számos visszajelzést kapott a játékosoktól, míg végül a negatív reakciók hatására úgy döntöttek, elengedik a projektet.

Hogy a játék elkaszálása milyen hatással lesz a Sleeping Dogs-frencsájzra, azt még korai megmondani.

4.
4.
shatterhand
Idiota barmok!! Volt egy szarbol megmentett SD ami kur.ajo volt. Mindenki várta a folytatást erre összehoztak ....ezt az izet. Azt hittem zsenik de szerintem maradtak mázli amatőrök.
Kar értük.
3.
3.
Levente008
Szerintem nem volt olyan rossz játék persze voltak hibái, de egy idő után monoton lett csináld meg az ugyanolyan küldetéseket újra meg újra támadd meg a többi ember bázisát(ami nem változott max más épületek).
2.
2.
crytek
Frankó , jöhet a Sleeping Dogs 2.
1.
1.
jardo
Eleve egy normális Sleeping Dogs folytatást kellett volna csinálni, nem erre pazarolni az időt, pénzt, humán erőforrást, és minden mást.

Mondanám, hogy úgy kellett nekik, maguk mentek a pofonért. De valójában lehet, hogy mi szívjuk meg, én legalábbis imádtam a Sleeping Dogst, örültem volna egy hasonlóan jó folytatásnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...