2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 30.
  • Toplista
Link másolása
Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.

A toplista játékszabályai a korábbi évekhez hasonlóan a következők: a gyűjtés objektív, a Gamekapocs látogatottsági adatait vettük alapul, hogy kiderüljön, melyik volt az a tíz hír az idei évből, amelyik a legjobban érdekelt benneteket. Lássuk őket!

10. Egy óra az új Need for Speeddel

Egy év szünet után tért vissza a Need for Speed-sorozat idén, és tegyük a szívünkre a kezünket: valamennyien kíváncsiak voltunk, hogy mit hoz ki az EA a sorozatból ezek után, és mit tud felmutatni a sejtelmesen alcím nélkül futtatott játék. Mivel a várakozások ellenére a kiadó csak óvatosan mutogatta az autóversenyt (és még a nyári hőséggel is meg kellett küzdenünk), várható volt, hogy örülni fogtok az augusztusban megjelent egyórányi gameplay videónak.

9. Bemutatkozik az új Need for Speed

És igen, az a furcsa helyzet állt elő, hogy az új Need for Speed még egyszer felfért a listára, ezúttal viszont a bejelentéséről szóló hírrel. Egy félperces teaser, hat screenshot és pársornyi infó társaságában jelentette be az EA a játékot, de a lényeg már ennyiből is kiderült: a készítők az Underground-részek hangulatát szerették volna megidézni, mindezt a lehető legszebb látvány mellett; többek között ez a sorozat is elengedte az előző generációs konzolok kezét.

8. Bemutatkozott a Far Cry Primal

Idén a Ubisoft is húzott egy váratlant, és úgy döntött, a Blood Dragon sikere után ismét kifordítja a bőréből a Far Cry-sorozatot. A február végén megjelenő Far Cry Primal az őskorban játszódik majd, előemberünkkel mamutra vadászhatunk, és még kardfogú tigrisekkel is összefuthatunk a játék nyitott világában. Telitalálat az ötlet, régóta vártunk már egy ilyen címre.

7. E3 2015: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az E3-as liveblogok rendre a legolvasottabb anyagaink között vannak, és idén sem volt ez másként. A Microsoft ezúttal egész jó konferenciát tartott Los Angelesben, az erősnek ígérkező őszi kínálat játékai mellett bemutatott még néhány címet a nyár végére (Gears of War: Ultimate Edition, Rare Replay), és egy sor jövőre érkező alkotást is: nála láthattuk először a Dark Souls III-at, és bejelentették a Gears of War negyedik részét is. A legnagyobb meglepetés viszont a visszafelé kompatibilitás érkezése volt.

6. Befutott a The Witcher 3 pontos gépigénye

Az idei év egyik, ha nem a legfontosabb játéka a The Witcher 3: Wild Hunt volt, amely PC-s gyökerei révén méretes számítógépes rajongói tábort tudhat maga mögött. Alap, hogy a gépigényére sokan voltatok kíváncsiak, amiről a játék Facebook-oldalán rántotta le a leplet a CD Projekt RED még az év elején. Így nézett ki.

5. Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is nehezebb volt nekünk az április elseje: miután ilyenkor minden második hír kamu, fokozottan kell vigyáznunk, hogy miről számolunk be nektek, és miről nem. Persze a legjobb poénokat ezúttal is összegyűjtöttük egy hírben, idén kaptunk Pac-Manné változtatott Google Mapset, Battle for Middle-Earth III-at és PlayStation Flowt is. Itt nézhetitek vissza őket.

4. The Order: 1886 - befutottak az első értékelések

A The Order: 1886 óriási port kavart az év elején, mert bár rengetegen várták a játékot, az nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Nem csoda, hogy ennek hamar híre ment, az első értékelésekről szóló hírünket ti is szétkattintottátok, hogy a saját szemetekkel lássátok, tényleg 5-6 pontokat kap-e a várva-várt PlayStation-exkluzív. És tényleg.

3. Problémák a PC-s Grand Theft Auto V-tel

Idén végre PC-re is megjelent a Grand Theft Auto V, azonban a premier nem sikerült problémamentesen - 2015-ben sajnos sok hasonló esettel találkozhattunk. A játék letöltése, telepítése akkor vált problémássá, ha a windowsos felhasználónevünk különlegesebb karaktereket tartalmazott, és mivel ez esetben már egy ékezetes betű is annak számított, elég sokan futottak bele ebbe a bakiba.

2. Megérkezett a Star Wars: Battlefront első trailere

2015-ben tapasztalhattuk meg először, milyen az, amikor a Disney maximumon pörgeti a Star Wars-mániát. Az őrület a játékiparra is átragadt, epekedve vártuk az új Star Wars: Battlefront bemutatkozását. Tény, az EA és a DICE egy roppant hatásos előzetessel lepett meg bennünket, és ha nem is sikerült olyan szépre a játék, mint ahogy a trailerben festett, ha valamire, a grafikájára igazán nem panaszkodhattunk a megjelenés után.

1. Márciusra csúszik a PC-s GTA V, itt a gépigény

A GTA V-öt eredetileg január végére vártuk, azonban a hónap közepén esett be a hír, miszerint késni fog a játék. A fejlesztők a hivatalos gépigénnyel kárpótolták a számítógépes játékosokat, jóllehet akkor még nem tudtuk, hogy március helyett végül csak áprilisban fog megjelenni az átirat.

6.
6.
Pikli
#3: Ha majd felnősz és nagyfiúként lesz pénzed egy normális pc-re, az irigységed is elmúlik...Addig is fel a kezekkel az asztalra, egyenes hát az egészség titka..nem pedig görnyedten az asztal alatt joystick-ozni :D
5.
5.
Stranger
#3: Ez olyan mint amikor a mászter rész leszólja a konzolosokat, hogy 720P-ben játszanak meg 30FPS-el egy rakat játékot így 2016 felé. Fú de megmondtad te is... Amúgy miért kell görnyedni? Húzzátok ki magatokat... Ilyen egyszerű. Ugyan úgy görnyedsz a foteledben ha nem figyelsz oda és a kontrolleredre támaszkodva előredőlsz. Amúgy ügyesen behoztál egy 100hsz-es témát így 2015 utolsó napjára.
4.
4.
BlazeH
#3: Nyilván nem beszélhetek mások nevében, de én a PC-men 2015-ben egy kényelmes fotelben ülve játszottam, a 106cm-es tévémen, ha az adott játékhoz az volt a jobb akkor kontrollerrel ha az egér akkor azzal (sajnos szeretem a stratégiai játékokat, amik kontrollerrel nem játszhatóak). Groteszknek érzem hogy valaki 2015-ben még mindig leragadt ott hogy a PC íróasztalra való.
3.
3.
Pedig van valami gorteszk abban, hogy 2015-ben (2016-ban) emberek egy íróasztalnál, monitor előtt görnyedve, billentyűzettel meg csuklógörcsölő egérrel játszanak, és ASDW gombokkal mennek előre, hátra, jobbra, balra,,,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...