2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
#3: Ha majd felnősz és nagyfiúként lesz pénzed egy normális pc-re, az irigységed is elmúlik...Addig is fel a kezekkel az asztalra, egyenes hát az egészség titka..nem pedig görnyedten az asztal alatt joystick-ozni :D
#5
#3: Ez olyan mint amikor a mászter rész leszólja a konzolosokat, hogy 720P-ben játszanak meg 30FPS-el egy rakat játékot így 2016 felé. Fú de megmondtad te is... Amúgy miért kell görnyedni? Húzzátok ki magatokat... Ilyen egyszerű. Ugyan úgy görnyedsz a foteledben ha nem figyelsz oda és a kontrolleredre támaszkodva előredőlsz. Amúgy ügyesen behoztál egy 100hsz-es témát így 2015 utolsó napjára.
#4
#3: Nyilván nem beszélhetek mások nevében, de én a PC-men 2015-ben egy kényelmes fotelben ülve játszottam, a 106cm-es tévémen, ha az adott játékhoz az volt a jobb akkor kontrollerrel ha az egér akkor azzal (sajnos szeretem a stratégiai játékokat, amik kontrollerrel nem játszhatóak). Groteszknek érzem hogy valaki 2015-ben még mindig leragadt ott hogy a PC íróasztalra való.
#3
Törölt felhasználó
Pedig van valami gorteszk abban, hogy 2015-ben (2016-ban) emberek egy íróasztalnál, monitor előtt görnyedve, billentyűzettel meg csuklógörcsölő egérrel játszanak, és ASDW gombokkal mennek előre, hátra, jobbra, balra,,,
#2
#1: Naná, még szép! :)