Vajon meddig húzza a PC-s Super Mario Maker?

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Miután a Nintendo valószínűleg soha nem fogja elkészíteni a Super Mario Makert PC-re, egy rajongó fogta magát, és egyedül ugrott neki a számítógépes átiratnak. A demója már tölthető, lehet tippelni, hogy mikor jelentkeznek be a cég ügyvédei.

A Super Mario Maker az idei év egyik legjobb Nintendo-játéka volt, és lehetővé teszi, hogy mi magunk készítsük el (vagy építsük fel újra) a legjobb Mario-pályákat. Több különböző stílus közül válogathatunk alkotáskor, a kész művünket pedig meg is oszthatjuk a világhálón, hadd ítélkezzen felette a rajongók közössége.

A Nintendóra - érthető okokból - nem igazán lehet számítani PC-fronton, azonban ha számítógépen is nekiesnél a játéknak, jó hírünk van: már tölthető a Super Mario ReMaker demója, ami egy rajongói PC-s port lesz, ha elkészül. A szerkesztő már most egész sokat tud, a fejlesztője pedig folyamatosan bővíti az újabb témákkal és elemekkel.

Az már más kérdés, hogy a Nintendo nem igazán szereti az efféle partizánakciókat, a Super Mario ReMakernek sem jósolunk nagy jövőt.

15.
15.
Naridar
#13: A Zeplin kapu, a Cemu valódi és letölthető (http://gbatemp.net/threads/release-cemu-wii-u-emulator.399524/), igaz még kevés játék fut és nagyon lassú.
14.
14.
DON GONDOCS
http://www.zeplin-emu.com/download/
13.
13.
DON GONDOCS
Ha egyszer feltörik a Wiu-t vagy élesedik a Zeplin emulator, nemsok jót jósolok a Nintendonak hisz nemsokan fogják a túlárazott játékaikat megvenni ha lessz alternatív megoldás.
12.
12.
godach
#10: Pedig nagyon annak tűnt.
10.
10.
TryGun
#8: Wow látom te is azok közé tartozol akiket ki kéne az országból baszni úgy ahogy van.. Te komolyan egyáltalán gondolkozol mielőtt írsz? Miért olvasok magyar oldalt stb.... tán mer Magyar vagyok , de ha nem lennék az akkor is olvashatnám tudod nem csak Magyarországon élnek magyarok... és miért ne magyarázhatnék? Bajod , hogy szánalmasnak tartom a pár éve kialakult Magyar gondolkodást tudod ettől még nem leszek néputáló...
9.
9.
mestermagyar
Ne csodálkozzon a nintendo, az a hardver hamarosan emulálási határokon belülre jut.
8.
8.
godach
#7: Te milyen nép vagy? Miért olvasol magyar oldalt? Miért írsz magyarul? Akkor meg miért magyarozol?
7.
7.
TryGun
Jaj de imádom a Magyar népet ilyenkor.. ingyen van! "kit érdekel szar" , "nehogy megjelenjen".. Ahelyett, hogy befogná a száját és hagyná hogy akinek tetszik az örüljön neki. A készítőnek meg minden elismerésem nem semmi dolgot hozott össze és mivel még bővíteni is akarja ezért hát ha mást nem akkor már legalább tiszteletet megérdemel.
4.
4.
DON GONDOCS
Ne vegyük már el azt a kevés sikert amit a nintendonak sikerült kiizzadni. Modderek ott van egy halom másik platformer ami ezt jobban megérdemelné.
3.
3.
Norbiii
#2: Én pont az ilyen oldalnézetes, ugribugris játékokat imádom, és félek attól, hogy mivel (szinte) mindenki a CoD és egyéb akció, lövöldözős és/vagy mai stílusú játékokért rajong, ezért kevesebb olyan játék lesz majd amit szeretek, de remélem a Nintendo továbbra is sok Mario és társai játékokat fog készíteni, és nem fogja cserbenhagyni a törzsbázisát, a rajongóit... :)
2.
2.
zozo76hun
na meg minek. aki annyira nintendo-s, az csak vett gepet maganak, a tobbseget meg ugysem erdekli a marios, oldalnezetes ugra-bugra. engem pl total hidegen hagynak a nintendo jatekai, nincs is konzolom toluk. egyes-egyedul a zombiu-t irigyeltem, de mar azota hogy megjelent xbox/ps/pc-re 2x is vegignyomtam. na az pl tetszett, jo volt hiaba huztak alltalaban le a tesztekben, imadtam. de az ilyen oldalnezetes, marios ugra-bugraktol a falra tudok maszni.
1.
1.
myrte
Szerintem már első munkanap :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...