PC-re is megjelenik a Final Fantasy IX

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix idén is gőzerővel tolja majd a Final Fantasy-sorozatot, nem csak a várva-várt Final Fantasy XV kerül boltokba, de a Final Fantasy IX is kap egy PC-s, illetve mobilos átiratot.

Míg a Final Fantasy XV készülget, a Square Enix folyamatosan lapátolja át a sorozat korábbi részeit PC-re és mobilokra; alig jelent meg a Final Fantasy VI a Steamen, már be is jelentette a cég, hogy hamarosan a Final Fantasy IX is beveszi a Valve, az Android és az iOS boltját. Hogy milyen áron, az még nem derült ki.

A bejelentés szerint a játék feljavított grafikával, egy sor új játékmeneti finomhangolással, autosave-lehetőséggel és új achievementekkel érkezik az új platformokra - a mobilok és tabletek esetében a támogatott készülékek listájára is fény derült.

A Final Fantasy IX eredetileg PlayStationre jelent meg még 2000-ben, 2010-ben pedig elérhetővé tették a PlayStation Store-ban, így PS3-on, Vitán és PSP-n is lehetett tolni - azóta több mint 5 millió példány fogyott belőle.

16.
16.
Naridar
#14: Xenoblade chronicles Wii-re, 3DS-re vagy Xenoblade X WiiU-ra most is van, a Steam-es JRPG taget is érdemes lehet átböngészni.
15.
15.
arcadia
Nálam a 9 és a 10 a best:))) persze a 7-8 is pazar vagy épp a snes-es 3. rész amit a mai napig előveszek néha (gyönyörű komplett példány) legtöbbet a 10-el nyomtam és azt kell mondanom, hogy ez a hd kiadás nagyon jól sikerült olyannyira, hogy hirtelen felindulásból Penance -ig verekedtem el magam:-))
13.
13.
Csoki80
#12: Chrono Cross két világ az egyikben élsz, a másikban meghaltál... Minden picit más a két világban érdekes összetett története van (az Another World szomorkás térképzenéje a legjobb), minden tetszett benne, ami nekem nehezítette a harcban a színek elemek kirakása, emlékszem volt olyan ellenfél amelyiket, csak bizonyos kombóval lehetett kiütni, persze mindig belekavart egy ellentétes színű varázslattal, mielőtt kész lettem volna.....
11.
11.
patka21991
#1: Ez soha nem jelent meg PC-re. Csak emulátorral lehetett futtatni.
10.
10.
patka21991
Egy álmom válik valóra *.* A kedvenc epizódom volt. 10-11 éves koromban játszottam vele először mikor bátyám át adta a PS1 joystickkot, hogy gyűjtsem az XP-t neki. :D Imádtam Lindblumban császkálni, Trenoban kártyázni és egy fennsíkon ölni a sárkányokat, meg egy sivatagos helyen a Yannokat. PS3-mon már egyszer újra játszottam a régi eredeti lemezzel, jó volt. :)
9.
9.
Csoki80
#8: A lényeg, gondolom a játék 4/3 képarányban fut majd??
4.
4.
Naridar
#1: Nem, a PS1-es FF-ek közül egyedül ez nem jelent meg PC-re eddig. Sajnos a trailer alapján a csaták még mindig 15 FPS-sel futnak, legalább 30-ra feljavíthatták volna, hogy ne bántsa az ember szemét.
1.
1.
a3a
Nem volt ennek amúgy is egy pc-s verziója?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...