Nem lesz idén Assassin's Creed?

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 4.
  • Pletyka
Link másolása
Már-már menetrendszerűen futott be a Kotaku Assassin's Creed-szivárogtatása; a blog értesülései szerint a következő rész az ókori Egyiptomban játszódik majd, azonban csak jövőre fog megjelenni. Idén Watch Dogs jöhet helyette.

A hírt először a 4chanen szellőztették meg, azonban nem sokkal később a Kotaku is bejelentkezett, hogy megerősítse: ők is hallottak minderről, ráadásul már hónapokkal korábban, több különböző forrásból is, úgyhogy a pletykának tényleg lehet valóságalapja.

A következő Assassin's Creed Empire kódnéven készül, és az ókori Egyiptomban fog játszódni, a megjelenését pedig azután halasztották el 2017-re, hogy a Unity botrányosan szerepelt. Így több idő jut a folytatás fejlesztésére, és az is elképzelhető, hogy állandóvá válik a kétévenkénti megjelenés.

A hírek szerint az Empire Rómába is elkanyarodhat majd, de a Kotaku maga is megjegyzi, hogy ezen már változtathatott a Ubisoft a fülesük óta. A 4chan-szivárogtató azt írta, a fejlesztők több jelenetet is kukáztak már a munkálatok megkezdése óta, ahogy egyébként azt is megemlítette, hogy az Empire mögötti koncepció az lenne, hogy a főhőse egy trilógia keretei között Egyiptomot, Rómát és Görögországot is bejárja majd.

További érdekesség, hogy a Kotaku szerint idén a Watch Dogs 2 válthatja majd az Assassin's Creedet, amely San Franciscóban fog játszódni.

35.
35.
Neo1989
Ez egy jó döntés volt.
34.
34.
godach
#32: Amúgy is megéri, meglesni. Nekem ez az olasz (úgy egyben minden ahogy van) nem jött be, az ACII és kiegészítői, mégis hatalmas élményt nyújtottak. Less rá egy pillantást, ha eddig kimaradt.
33.
33.
#31: Most megint inkább szemét leszek, az "Epcio" után abba is hagyhattad volna, onnantól kezdve szerintem senkit nem érdekel a véleményed.
32.
32.
Simonus18
Ha lesz Egyiptom, sőt Görögország is, akkor érdekelni fog a sorozat.
31.
31.
Vito01Zoli
Remélem igaz ez a két év. A látvány, grafika pazar lesz ez biztos. Őket ismerve viszont ezzel ki is fog merülni. Kapunk majd egy hatalmas világot -már már open world-nek is lehet majd nevezni- de a történet, dialógusok megint egy ..... kupac lesz. Véleményem szerint stílusában a black flag és mondjuk Epcio lesz össze gyúrva ami rendben is lenne ha mondjuk 6 hónap vagy 1évvel még megtoldanák azért hogy legyen rendes története, legyen mondanivalója, ne ugyanúgy nézzen ki a több száz ellenség és mondjuk a rengeteg bug kijavítása.
Ugyanis szerintem ez a két év erre lesz nekik elég, gyönyörű látvány silány történet, rengeteg bug semmit mondó érzéketlen dialógusok.
De ne legyen igazam és végre tényleg tegyék oda magukat
29.
29.
#21: Az AC egyik legérdekesebb aspektusát támadod éppen, miszerint számos dolog valójában nem úgy volt, mint ahogy a történelemkönyvekben le van írva. A sorozatban ezerszer elmondták már, hogy ilyen vagy olyan formában, de nagyon-nagyon régóta jelen van már mindkét fél és az állandó szembenállás.

Én örülök a hírnek, de ha trilógiát akarnak, akkor ahhoz bizony egy jó karakter is kell. Sőt, kifejezetten örülök, mert épp a napokban gondolkoztam el, és sírtam vissza az AC1 korai settingjét, erre most elvileg még korábbra utazunk vissza. Az új motorral pedig Egyiptom meseszépen fog kinézni. Róma is jó ötlet, ha kellően eltér majd a reneszánsz-kori kinézetétől. És ha a 2 éves bontást nézem, szintén nem lehet egy rossz szavam sem, már mióta mondom, hogy erre kéne átállni. Kezd észhez térni az Ubi?
25.
25.
crytek
#24: 2014 október. Szerkesztés gomb ide is minek :(
24.
24.
crytek
#19: Gyenge lett az első rész?? Maximum neked.

Az Ubisoft meg köszöni szépen de egy full új (nekik) game-ből több mint 9 millió db-ot adtak el (ez az adat 2017 októberi....)
Ha itt kezdődnének a gyenge játékok csak Watch Dogsokat gyártana minden cég.

Nagyon várom már a kettőt biztos oda fog verni rendesen.
23.
23.
GODL1KE
Mondjuk inkább egy WD, már lenyuzták a bört az AC-ről párszor.
22.
22.
patka21991
Nem ertek azokkal egyet akik mar most lehuzzak a WD2. reszet. Ha az AC1-gyet nem folytattak volna, akkor most nem lennenek ezek a remek reszek (najo, nem mind remek).

#21 hivatalosan nem voltak templomosok, ám lehetett mas a nevuk, mint a jelenkorban az Abstergo. Vagy egyszeruen abban a reszekben az orgyilkosok az elnyomok/zsarnoksag ellen kuzdenek.
21.
21.
Sun9us
"koncepció az lenne, hogy a főhőse egy trilógia keretei között Egyiptomot, Rómát és Görögországot is bejárja majd."

ŐŐŐ lehet, hogy én vagyok hülye, de az AC-k egyik alap koncepciója (A másikat már eltörölték.) nem a templomosok és az assassinok szembenállása? Na most akkor a templomos rend hol volt az ókori Egyiptomban? (Megsúgom: SEHOL!)
20.
20.
Chrysh
#7: Köszi, Paprika! :)
19.
19.
azureknight0715
Hát a wd is bukás lesz nem tudom ki találja ki de egy kicsit gondolkodhatnának hogy ha az első része gyenge lett akkor mégis ki a francot érdekelne egy 2. rész. Mellesleg az ac egyiptomi részében megvan a lehetőség. Számomra sokkal érdekesebbnek hangzik mint a tökre hidegen hagyott london,párizs stb. Ami értékelhető ac rész volt az újak közül az rogue volt. Jó lenne ha a következőt megtudnák olyan sikeresre csinálni mint anó a 2. rész vagy a black flag.
18.
18.
drat576
#17: Akár a Blikkben is lehetett volna. Tipikus médiaszakos stuff. Erre minden hülye rákattint.

vagy ez: Daks-nak 3 mellbimbója van?

.
.
. (nézzük már!)
.
.
cikk: Nem. ^^
17.
17.
crytek
Gyökér a cím ,de nagyon.

Kapásból 2 db AC game jön idén év elején!
16.
16.
godach
15.
15.
Yanez
#14: Ha nem jatszok valamivel, az szerintem attol meg nem rossz. :)
14.
14.
godach
#8: Szóval, ha már a hsz-em törölve lett. Nem láttam volna sehol sem, hogy játszottál vele, ezért gondoltam, hogy hiszel az anti-hipe nak. :)
13.
13.
Caleon
#10: Én többé semmire nem válaszolok neki. Tökéletesen ignorálni fogom. Ez egy beteg ember.
10.
10.
godach
#8: kimoderált üzenet
8.
8.
Yanez
#5: Hol irtam az ellenkezojet?
7.
7.
PaprikaJancsi
#4: Januárban jön az India, és februárban a Russia. (Ha minden igaz)
5.
5.
godach
#1: Ne higgy a hülye hipenak. Az Ac egy nagyon jó sorozat.
4.
4.
Chrysh
Azért értem én, hogy nem kell évent AC, de a Chronicles-szel mi lesz?
3.
3.
PaulBlake
Nem kötekedni akarok, de őszintén bevallom hogy annak ellenére hogy a WD nem úgy nézett ki mint ahogy bemutatták, egy nagyon szórakoztató játék volt.
Míg a WD-t 2x végigjátszottam, addig a GTAV-el nemtudtam 1-2óránal többet ellenni!!! Elhiszem hogy sok embernek csalódás volt, de én meg voltam elégedve vele, úgyhogy WD2, én tárt karokkal várlak!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...