Méregdrága lesz az Oculus Rift

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Elindult az Oculus Rift előrendelése, és ezzel együtt a VR-szemüveg árát is leleplezte a gyártó: az eszköz árcédulája minden várakozást felülmúlt, 700 eurót kell majd leszurkolnunk érte.

Már elő lehet rendelni az Oculus Riftet, a hivatalos honlapon pedig a VR-szemüveg árát is feltüntették: az eszközt nem kevesebb, mint 700 euróért (régiótól függően 600 dollárért) vásárolhatjuk majd meg, és várhatóan március 28-tól kezdik el kiszállítani az első vevőknek.

Ahogy azt korábban megírtuk, a szemüveget ingyen kapják meg azok a Kickstarter-támogatók, akik a közösségi finanszírozáson keresztül vették meg az első fejlesztői modellt. Az előrendelők ajándékba kapják az EVE: Valkyrie-t, továbbá minden vásárlónak jár majd a Lucky's Tale is.

Mit szóltok?

55.
55.
logic5
Ennyiért kell a f..szomnak.. Már bocs.. Ez vicc. Tiszta lehúzás!
54.
54.
zsoze
#53: már ne haragudj ,de kell a paraszt vakitás sajnos ez van tartalom nélkul toljak ki magukbol a jatekokat. ,DE tovább kell lépni a 2D kategóriából már régen tovább kellett volna a 3D zsákutca ideje már más felé tekintgetni.....
53.
53.
#52: A szöveg értelmezéséhez kell némi alaptudás, ez sajnos nem mindenkinek adatik meg. De a te kedvedért leírom, hogy nyilván nem a hardvergyártók fognak single játékokat készíteni, mily meglepő. Viszont továbbra is úgy látom, hogy abban van igazán fantázia, komolyabb tartalom, karakterek, stb, több mint bármilyen csilli-villi vakításnak szánt 5 perces tech demóban amit VR sisakkal lehet majd nézni 700 euróért.
52.
52.
daneelolivaw
#44: jaj igen, a hardvergyártók kezdjenek el jobb single játékokat készíteni! írok is nvidiának meg amd-nek, hogy hagyják abba az új kártyák tervezését, és csináljanak inkább játékokat.
48.
48.
zsoze
#44: sajnallak hgy nincs fantasid... pedig huhhh
46.
46.
Dízel
#36: Kartellezés: "A kartell konkurens (versenytárs) vállalatok írásbeli vagy szóbeli megállapodása az egymás közti verseny korlátozására. Célja, hogy a részt vevő cégek magasabb árakat és profitot érhessenek el, miközben nem jár társadalmi előnyökkel. Jellemzően az árak meghatározásán, a piac felosztásán (ki melyik vevőt szolgálja ki, ki melyik tendert nyeri), az egyes cégek által értékesített mennyiségek meghatározásán keresztül korlátozza a versenyt"
Nem chemtrailezni kéne hanem kicsit tanulni a sok játék mellett.
45.
45.
coderman
Hat, ez kurvara lehangolo. En nagyon ra voltam porogve, de 200k-t tutti nem adok ki erte... Egyszeruen nem eri meg, ennyi penzbol veszek ket konzolt...
44.
44.
Tipikus par honapos lehuzas, rajottek hogy szarok a jatekok ra, meg draga fos az egesz es gyorsan eladnak parat az elejen :-) egyebkent bocs ezert de.olyan szinten hidegen hagy ez a szemuvegesdi hogy az csak na. Egyszeruen semmi fantaziat nem latok.benne, barcsak.ennyi energiat.fektetnenek inkabb jobb single jatekokba es sztorikba mint ilyen felhypeolt hulyesegekre amivel villogni lehet fel orat aztan uncsi meg nulla az egesz.
43.
43.
Szelenas
De mi ez a köcsög árazás? 500 font / 600 dollar / 700 euro. Átszámolva az 213k/175k/220k. Hülye európai fizessen sokkal többet.
42.
42.
Neo1989
"Mit szóltok?"

Azt h én néztem VR-os gameplayt az a helyzet h nem bírom rosszul vagyok tőle.
Fáj a fejem és enyhe hányingerem lesz szal én kihagyom.
Jó nekem a kontroler, meg a billentyű egér is.
41.
41.
krissz70
amúgy a csávónak a képen miért van olyan feje mint aki élvez?
HA kell moderáljatok :D
40.
40.
krissz70
#38: szerintem elírták 599.00 USD akar lenni
39.
39.
vincentvega
Ja és nincs Hungary a shipping address részben :D na akkor nem rendelünk elő ilyet kis bóvli országunkba :D:D:D
38.
38.
vincentvega
Checkoutnál 59900 USD-t ír ez mi ez? :D Valahonnan hiányzik egy pont vagy WTF?
37.
37.
SLi
#33: inkább neked adnák mi?
36.
36.
SLi
#20: GYíKEMBEREK!!!!
35.
35.
hedzsooo
A cikkhez szólva: Drága, DE nem méregdrága. Úgy értem, hogy az árazás szrintem korrekt. Igaz, a külföldi sajtó is ezt szajkózza még, mert mindenhol ezt írják a fórumokon is... Egy új technológiát szerintem ne várjunk már el kevesebbért. Pláne, ha a minőséget is elvárjuk ugyanakkor. 1-2 év múlva majd én is veszek, mikor már egy frissebb verzió kijön, picit olcsóbb is lesz, valamint akkor már szinte egy közepesnek számító Gamer PC is elég lesz hozzá. (VGA-t eltekintve a PC már most is meg lenne nekem hozzá egyébként, de nem látom még értelmét 1 ilyen fejesztésnek: méregdrága VGA+ persze nem olcsó VR, aztán még alig lesz az elkövetkező 1 évben ami 100%-osan jól támogatná.)
34.
34.
hedzsooo
#33: Reklám, az üzletről szól természetesen a támogatásuk, amikor megdobják őket, legyen az egy VGA, v. 1 VR. Egyébként az ügyesebbektől én nem irigylem, a maga nemében szórakoztató műsorokat készítenek, már egy bizonyos korosztálynak.
33.
33.
pstomi
Nem kell aggódni, majd ezek a hu de menő magyar youtubes videó kölykök, BTURBO és társai úgyis megkapják ingyen, ahogy szokták... Annyi konzoljuk van hogy már hova rakni nem tudják, mert ingyen megkapják öket, meg videókártya, meg ahogy láttam már új gamer székkel is tolják. Gondolom VR-rel is megajándékozzák majd öket, csak tudnám minek...
30.
30.
zozo76hun
az a helyzet hogy mondjuk megveszem a OR-t mondjuk 200000-ert (elvileg tobb de most mindegy), kene hozza egy jo gep, es itt mar nem szarakodnek hogy ezzel a videokarival is meg UGY-AHOGY elmegy majd mediumon meg ilyenek, ilyen szemuveghez mar csak valami jo videokartya kene. Nem vagyok benne a pc-s buliban, de latatlanban 980TI szerintem csak jot tenne neki. meg akkor meg a tobbi komponens se maradjon el... szoval sok. nekem sok es egy atlag csoro magyarnak is az.
28.
28.
mestermagyar
#27: Ez olyan mint a GTA5: Mindenki itt spórolgat meg mondogatja hogy alig van pénze 10 dolcsi játékokra is nemhogy másra. Aztán egyik nap arra jösz fel hogy az utolsó legatyásodott LOL player is azt fingja ki minden lyukán.
25.
25.
DarkLord
Amúgy kíváncsi vagyok Magyar honba mennyi lesz belőle eladva. Gondolom első körben pár "nagy" Youtube-os kölyöknek lesz, mert ez baromi menő ám, meg páran kisírják, majd a szülőktől. El nem tudom képzelni, hogy ezért más pénzt fog adni nálunk, értsd ez alatt azt, hogy kereső normális ember a saját fizujából ilyenért pénzt ad.
23.
23.
mestermagyar
#22: Én is így 3rzek. Ez a fullhd valami eszméletlen sokáig elvan, senki sem panaszkodik különösen, és ami a legjobb hogy szinte ingyér szarják már.
22.
22.
JBoy
#12: Nem vagy egyedül, én is így érzek... :D
Maradok az ódivatú, ósdi szar Full HD monitoromnál, ami pihen a préselt, ragasztott fa íróasztalon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...