SWTOR - februárban jön az Anarchy in Paradise

A BioWare elárult pár infót a Star Wars: The Old Republic - Knight of the Fallen Empire második epizódjával kapcsolatban, megerősítette a dátumot és mutatott egy új trailert is. A rajongók most tobzódhatnak.

Február 11-én élesedik a Knight of the Fallen Empire második epizódja, amely a 10. fejezetnél folytatja hőseink történetét, és további 6 vár ránk az Anarchy in Paradise-ban. A kiegészítőben kapunk egy új szövetségest magunk mellé: ő Firebrand, küldetése pedig az, hogy elpusztítsa az Eternal Empire-t, és csak rajtunk múlik, hogy milyen hosszú pórázon tartjuk. Végre a múltban hozott döntéseinknek is komoly következményei lesznek.

Habár a Star Wars: The Old Republic alapesetben free-to-play cím, a Knight of the Fallen Empire epizódjaiért fizetnünk kell, ha csak nem vagyunk előfizetők. Az sem mellékes, hogy a 60. szint felett érdemes belevágni a kampányba.

Ezen kívül a BioWare útnak indította a Subscriber Rewards programot. Ha január 11-ig előfizetsz az MMO-ra, ingyen megkapod társként a HK-55-ös droidot, ha pedig augusztusig fizetsz érte, minden hónapban HK-55-témájú extra ingame jutalomban részesülsz. És ez még nem minden: egy olyan bónusz küldetésben is részt vehetsz, melyben mindenki kedvenc pszichopata droidját irányíthatod.

14 komment - szólj hozzá!