SWTOR - februárban jön az Anarchy in Paradise

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A BioWare elárult pár infót a Star Wars: The Old Republic - Knight of the Fallen Empire második epizódjával kapcsolatban, megerősítette a dátumot és mutatott egy új trailert is. A rajongók most tobzódhatnak.

Február 11-én élesedik a Knight of the Fallen Empire második epizódja, amely a 10. fejezetnél folytatja hőseink történetét, és további 6 vár ránk az Anarchy in Paradise-ban. A kiegészítőben kapunk egy új szövetségest magunk mellé: ő Firebrand, küldetése pedig az, hogy elpusztítsa az Eternal Empire-t, és csak rajtunk múlik, hogy milyen hosszú pórázon tartjuk. Végre a múltban hozott döntéseinknek is komoly következményei lesznek.

Habár a Star Wars: The Old Republic alapesetben free-to-play cím, a Knight of the Fallen Empire epizódjaiért fizetnünk kell, ha csak nem vagyunk előfizetők. Az sem mellékes, hogy a 60. szint felett érdemes belevágni a kampányba.

Ezen kívül a BioWare útnak indította a Subscriber Rewards programot. Ha január 11-ig előfizetsz az MMO-ra, ingyen megkapod társként a HK-55-ös droidot, ha pedig augusztusig fizetsz érte, minden hónapban HK-55-témájú extra ingame jutalomban részesülsz. És ez még nem minden: egy olyan bónusz küldetésben is részt vehetsz, melyben mindenki kedvenc pszichopata droidját irányíthatod.

14.
14.
Pain
#10: Ha a sztorit szeretnéd végigtolni és esetleg van is melléd 1-2 ismerős aki játszik veled, akkor egy nagyon fasza co-op játékot kapsz. Mi annó elkezdtük, ha letudtam az államvizsgám, neki is állunk cimborákkal újra, csak most a Sith oldalról. Szvsz simán élvezhető a játék fizetés nélkül is.
13.
13.
PiszkosFred
#11: Ugy, hogy a SWtoR-ban HK 51 baratunkat (illetve annak alkatreszeit) ossze kell kukazni a vilag minden reszerol, es ha osszeraktuk, akkor reaktivalhato es megkaptjuk tarsnak.

HK-55 szinten a HK szeria resze, de ezuttal mar nem bergyilkosnak lett tervezve, mitn a korabbi HK robotok, hanem testornek. Egesz pontosan a korabbi reszekbol ismert sith asszonysag, Lana Beniko testore volt, es ugy allt be hozzank a csapatba, amikor.... (kotfe sztori spoiler nelkul nem lehet/akarok tobbet irni)
10.
10.
Chrysh
#9: Jó hülye jelrendszer ez a telikarika-majdnemüreskarika, de akkor olyan "ingyenes" mint a többi. Nem érdekel.
9.
9.
BlackTreff
#7: Akkor tessék:
http://www.swtorstrategies.com/wp-content/uploads/2015/04/ss-2015-04-19-at-04.11.111.png
7.
7.
Chrysh
#5: Értem mire célzol, de azért szeretnék konkrétumokat hallani, nem pedig sztereotípiákat.
5.
5.
BlackTreff
#4: Ha azt írom, hogy a kiadó az EA Games, azzal mindent elmondtam?
4.
4.
Chrysh
#3: Én anno a 2. részben sehogy se tudtam összeállítani a droidot, de most megint megpróbálkozok ezúttal az első résszel és csakazértis összerakom azt a két bádogdobozt.

De a témához illően, a SW:TOR azóta, hogy ingyenes lett, mennyire érzékelteti a játék veled, hogy fizetés nélkül helyzeti hátrányban vagy? Gondolok itt arra, hogy chat, vásárlás, meg mindenféle funkció le van itt is korlátozva, amíg nem fizetsz vagy veszel vmi prémiumcsomagot?
1.
1.
Sidonyke
Nem értek a TOR-hoz, de mivel ez a KOTOR egyfajta folytatása a robot társ neve nem HK-47? Tévedhetek ám, csak kérdezem. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...