SWTOR - februárban jön az Anarchy in Paradise

A BioWare elárult pár infót a Star Wars: The Old Republic - Knight of the Fallen Empire második epizódjával kapcsolatban, megerősítette a dátumot és mutatott egy új trailert is. A rajongók most tobzódhatnak.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
#10: Ha a sztorit szeretnéd végigtolni és esetleg van is melléd 1-2 ismerős aki játszik veled, akkor egy nagyon fasza co-op játékot kapsz. Mi annó elkezdtük, ha letudtam az államvizsgám, neki is állunk cimborákkal újra, csak most a Sith oldalról. Szvsz simán élvezhető a játék fizetés nélkül is.
#13
#11: Ugy, hogy a SWtoR-ban HK 51 baratunkat (illetve annak alkatreszeit) ossze kell kukazni a vilag minden reszerol, es ha osszeraktuk, akkor reaktivalhato es megkaptjuk tarsnak.

HK-55 szinten a HK szeria resze, de ezuttal mar nem bergyilkosnak lett tervezve, mitn a korabbi HK robotok, hanem testornek. Egesz pontosan a korabbi reszekbol ismert sith asszonysag, Lana Beniko testore volt, es ugy allt be hozzank a csapatba, amikor.... (kotfe sztori spoiler nelkul nem lehet/akarok tobbet irni)
#11
#8: Ahogy én tudom: a HK-50-es szériát Revan kezdte el gyártani, ezt kell leállítanunk a 2. részben. A HK-51-es modell pedig csak egy prototípus amit a HK-50-es droidok kezdtek el fejleszteni. Hogy az Old Republic-ban ezt hogy vitték tovább azt nem tudom, azzal nem játszottam.
#10
#9: Jó hülye jelrendszer ez a telikarika-majdnemüreskarika, de akkor olyan "ingyenes" mint a többi. Nem érdekel.
#7
#5: Értem mire célzol, de azért szeretnék konkrétumokat hallani, nem pedig sztereotípiákat.
#5
#4: Ha azt írom, hogy a kiadó az EA Games, azzal mindent elmondtam?
#4
#3: Én anno a 2. részben sehogy se tudtam összeállítani a droidot, de most megint megpróbálkozok ezúttal az első résszel és csakazértis összerakom azt a két bádogdobozt.

De a témához illően, a SW:TOR azóta, hogy ingyenes lett, mennyire érzékelteti a játék veled, hogy fizetés nélkül helyzeti hátrányban vagy? Gondolok itt arra, hogy chat, vásárlás, meg mindenféle funkció le van itt is korlátozva, amíg nem fizetsz vagy veszel vmi prémiumcsomagot?
#3
#2: Az a HK-50 amire te gondolsz, annak a gyártását kell leállítani a 2. részben. A játékos társa pedig mindkét részben a HK-47-es droid.
#1
Nem értek a TOR-hoz, de mivel ez a KOTOR egyfajta folytatása a robot társ neve nem HK-47? Tévedhetek ám, csak kérdezem. :)