Távozott a Valve-tól a Half-Life írója

A Valve veteránja, Marc Laidlaw 18 év után otthagyta a céget, neki köszönhetjük a Half-Life-sorozat sztoriját. Ez fájó tény a játék rajongói számára - ha lesz is harmadik rész, Laidlaw már nem vesz részt a munkálatokban.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
#13: Igazad van, de attól még zsírmalac.
#13
#12: Anélkül a "zsírmalac" nélkül te ma már csak aknakeresőznél PC-n.
#11
Miért kaotikus a játékfejlesztés? Épp a modolás+független játékfejlesztés reneszánszában amikor már boldog boldogtalan kiadhat játékokat?
#10
#9: És íme a tökéletes kép az elvakultságról. Köszönjük ;)
#9
#8: Csak ahogy a star wars-nál is, úgy itt is az igazi rajongók leszarják ezt ;)
#8
Törölt felhasználó
#4: +1

És ugyanaz lesz mint az új Star Wars-nál, a túlzottan magas elvárásokat nem lesz képes hozni, és kap is majd rendesen. Látom előre.
#7
#1: Én is azt gondolom hogy már megírta a történetet csak inkább nem mondta el. Azt viszot nem tudom, hogy lesz-e hl3.
#5
Mibe fáradt bele,nem is csinálhatott az elmult 8 évben semmit :D komolyra fordítva sok dolga tényleg nem lehetett az "öregnek",nem csoda hogy ott hagyta,vki dolgozni is szeretne.
#4
Szvsz lesz HL. Mar mondtam tobbszor is h hulyek lennenek nem elkesziteni. Ha nem is most - majd lesz
#3
Lassan tényleg le kéne már mondani a HL3-ról. Régóta húzzák-halasszák, bejelentés nem érkezett a HL2Ep3 óta, csak találgatások/trollkodások vannak, most meg kilépett a franchise írója is. Sajnos a Valve nem érdekelt sztem már abban hogy 3. részt készítsen bármelyik sorozatához is (vagy csak nem tudnak 3-ig számolni...), megalkották a legjobb pc-s játékplatformot, és a Dota-val, CS-vel is hülyére keresik magukat. De persze ne legyen igazam és egyszer jöjjön de én már elég pesszimistán állok ehhez hozzá.
#1
Persze-persze, szerintem már megírta a történet folytatásást réges-régen. Valószínű csak a játék többi részét tart ennyi ideig elkészíteni... Meglátjátok, lesz még HL3! :-)