Brit toplista: újra a legjobb tízben a Battlefield 4

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 11.
  • Toplista
Link másolása
Újabb hét, újabb szigetországi toplista, amelyen az éllovas személye ezúttal sem változott. A Call of Duty: Black Ops 3 mögött viszont bőven akadtak változások, így például a Battlefield 4 is visszatért a legjobbak közzé.

Ezúttal se talált legyőzőre a Call of Duty: Black Ops 3, mögötte viszont jó pár változás történt. A tartalmatlannak titulált Star Wars: Battlefront lecsúszott a dobogó legalsó fokára, de a múlt heti ezüstérmes Fallout 4 se tudta megtartani pozícióját, így ezúttal csak az ötödik helyen végzett. Helyét az a FIFA 16 vette át, ami egy héttel ezelőtt még negyedik volt.

A negyedik helyen ezúttal a még mindig nagyon kelendő Grand Theft Auto V zárt, míg a hatodik helyen ismét a Rainbow Six: Siege kötött ki. A sort a WWE 2K16, a Just Cause 3, az Assassin's Creed: Syndicate és a Battlefield 4 zárja.

A DICE shootere tizenhárom helyet javítva jutott be a legjobb tíz közzé, igaz, ehhez szüksége volt arra, hogy az Argos áruházlánc alaposan levitte az árát a PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatoknak. A 2 fontért beszerezhető példányok a múlt heti eladások 97 százalékát tették ki, míg a maradék 3 százalékon osztozott a PC-s, a PlayStation 4-es és az Xbox One-os verzió.

1. Call of Duty: Black Ops 3
2. FIFA 16
3. Star Wars: Battlefront
4. Grand Theft Auto V
5. Fallout 4
6. Rainbow Six Siege
7. WWE 2K16
8. Just Cause 3
9. Assassin's Creed: Syndicate
10. Battlefield 4
11. Minecraft: Story Mode
12. LEGO Jurassic World
13. Minecraft: Xbox Edition
14. Disney Infinity 3.0
15. Football Manager 2016
16. Minecraft: PlayStation Edition
17. Forza Motorsport 6
18. Batman: Arkham Knight
19. Uncharted: The Nathan Drake Collection
20. Halo 5: Guardians

12.
12.
Norbiii
Jó kis játékok vannak itt. :)
8.
8.
mestermagyar
#1: Az emberek úgy állnak hozzá ezekhez már fõleg PC-n, hogy itt van egy 60 dolcsis játék egy láthatóan véges játékidővel amihez 20-30 dolcsiért jönnek a kiegek de azok is csak pályák. Ki a franc vegye meg ezeket amikor ott van a kicsit rosszabb grafikájú de cserébe 30x tartalmasabb, moddolható steames játék ami sokszor még tartalmat is ingyen kap.

Elkezdődött az kizsigerelt AAA MMOFPS-ek stagnálása. Sok időbe telt, de végre itt van.
7.
7.
#3: Így van, nagyon jó cucc lett a BF4 az elejéhez képest. Én is nagyon bírom!
5.
5.
logic5
Az a durva, hogy azóta jött egy hardline, amit megvettem linkre, meg egy battlefront amit szintén :D És még én is a 3-mal meg a 4-gyel játszom :D Komolyan gondolkodom, hogy eladom az egész acc-ot..
3.
3.
gomba56
Azért a BF4-el bármikor el tudok lődözni! Szerintem sokat javult a lövölde, ráadásul jöttek új pályák és van élet rajta nem úgy mint a Hardline-on :)
2.
2.
Hunszi
#1: Dúrva mekkora eltérés van a BONE és a PS4 között
1.
1.
lesik20
WVA5JiB.png

Ebben a szent pillanatban többen játszanak BF4-el mint a Battlefrontal. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...