Nem csak a Titanfall 2-n dolgozik a Respawn

Link másolása
Egy ideje már tudjuk, hogy a Titanfall fejlesztője, a Respawn Entertainment dolgozik a játék folytatásán, azonban egy álláshirdetésből kiderült, hogy egy másik, ettől független címen is munkálkodnak.

Noha a Titanfall nem lett akkora siker, mint vártuk, az EA mégis adott még egy lehetőséget a sorozatnak. A megszokott, hivatalos bejelentés ugyan még nem történt meg, azonban rengeteg elejtett, vagy éppen teljesen egyértelmű utalás volt már a folytatásra. Igazából már azt is tudjuk, hogy a játék multiplatform lesz és nagy eséllyel valamikor 2017-ben érkezhet.

Úgy tűnik azonban, hogy a fejlesztőcsapat, a Respawn egy másik címen is dolgozik a Titanfall folytatásán kívül. Egy nemrég felkerült álláshirdetés szerint a csapat pályatervezőt keres egy Titanfall-univerzumban játszódó címhez (ez lehet a Titanfall 2), valamint egy be nem jelentett játék fejlesztéséhez. Az új címnek a stílusát is megnevezik: egy TPS-ről van szó. Mivel a szövegben külön említik a Titanfallt és az új címet, nagy eséllyel az eddig titkolt játéknak nem lesz köze a Titanfall-univerzumához.

6.
6.
Thor Vath
#2: Mert a PS4-tulajok szeretik az ilyen zizi lövöldét, ahol egy öt másodperces túlélő már vén veteránnak számít? :)
5.
5.
kamgecam
#2: +1
Remélem a második része jön Ps4-re is!
4.
4.
crytek
Dögöljenek meg ha ez is multis lesz
2.
2.
"Noha a Titanfall nem lett akkora siker, mint vártuk..."

Mert nem jött PS4-re! De nem flame-elni akarok, de nekem ez a véleményem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...