Csak PS3-ra jön a Naruto-gyűjtemény

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 14.
  • Hír
Link másolása
Örülhetünk, hogy Európába születtünk, hiszen a PS3-tulajok gyűjteményes formában is beruházhatnak a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm első három részébe. A masszív csomag február elején érkezik.

Február 5-én jelenik meg Európában a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Collection kizárólag PlayStation 3-ra. Ez igazán kivételes lehetőség, hiszen Észak-Amerikában nem lesz ilyen csomag.

A kollekcióban az alábbi címeket találjuk: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 és Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst.

Ez testvérek között is több száz órás játékidőt jelent, ha eddig kimaradt volna a sorozat első három része, itt a remek alkalom a pótlásukra.

Emlékeztetnénk a rajongókat, hogy február 1-jén kerül a boltokba a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
zsocc-nrg
Tudom hogy ez már régi hír de mivel az új információkat sehol se közöltétek le így idebiggyesztem.
Az összes rész érkezik PC-re, PS4-re, X1-re kétféle kollekcióban + digitálisan külön-külön is megvásárolhatóak lesznek:
https://www.bandainamcoent.eu/news/2017/04/10/believe-it-naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-legacy-and-storm-trilogy-bring-the-entire-naruto-shippuden-epic-into-two-ultimate-collections/6100
3.
3.
roli33
Na, ezt bezsákolom! A 2. résszel játszottam csak, annak is csak az elejével.
2.
2.
Naridar
Az első rész tudtommal még X360-ra sem jött ki, úgyhogy lehet hogy az 1. rész Sony-s szerződés alatt van és amiatt nem jelenhet meg másra.
1.
1.
zsocc-nrg
Bár mindhárom rész megvan PS3-ra, de ez most sztem pont kapóra jönne nekik hogy esetleg kicsit később kiadják az első 2 részt pc-re így teljessé téve ott is a gyűjteményt. Csak remélhetem hogy nem hagyják ki ezt a ziccert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...