Shadow Moses - a Metal Gear Solid remake-je

Eddig nem tudtam róla, és csak a Shadow Moses első előzetese juttatta eszembe, de szükségem van az eredeti Metal Gear Solid felújított változatára. A negyedik generációs Unreal Engine-nel hajtott rajongói remake döbbetenesen fest.

A remake készítője, Airam Hernandez a minap tette közzé a Shadow Moses első előzetesét, amelyből kiderül, hogyan fest felújítva az 1998-as játék néhány emlékezetes helyszíne, és persze magát Solid Snake-et is láthatjuk akció közben.

A Shadow Moses készültéről már régóta lehet tudni, azonban eddig kellett várni az első komolyabb látnivalójára. Úgy tűnik, megérte, remélhetőleg a Konami nem az utolsó pillanatban fogja elgáncsolni a próbálkozást.

Habár a Metal Gear Solid már kapott egy remake-et a The Twin Snakes formájában, a második, illetve a harmadik rész és a Peace Walker HD-kiadásának megjelenésekor gyakran kérdezték Kojimától, hogy elővenné-e még egyszer a játékot. Akkor azt mondta, hogy ha így is tenne, akkor mélyebb átalakításban gondolkodna, és gyakorlatilag a sztorin kívül mindent cserélne.

9 komment - szólj hozzá!