Driveclub - nagy frissítés jön februárban

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 18.
  • Hír
Link másolása
Már több mint egy éve a boltokban van a PlayStation 4 egyik legfontosabb versenyjátéka, ám az Evolution Studios továbbra is szállítja az új tartalmakat. A következő nagyobb frissítés a jövő hónapban élesedik.

A játék hivatalos Twitter-csatornáján azt írják a fejlesztők, "elég sok mindent csomagolnak" a Driveclub februári frissítésébe, az üzenethez egy fekete-fehér videót is csatoltak.

Azt még nem tudjuk pontosan, hogy fizetős vagy ingyenes DLC-t kapunk, az Evolution a következő hetekben árul el róla további részleteket. A szezonbérlethez tartozó tartalmak áradata már 2015 júliusában véget ért.

December végén már láttunk pár képet a közelgő bővítményről, minden jel szerint városi pályákkal (is) bővül majd a felhozatal, ahogyan már az is világos, hogy új trófeákat és csillagokat is kapunk. Ami a verdákat illeti, jön a Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec II, illetve a fotómód is új filterekkel bővül.

11.
11.
dzsiádzsó
Egyszerűen annyira jó a fény-árnyék motorja a játéknak, hogy nincs továbbra sem látványosabb autós játék, legyen akármilyen fos bármi más része, egyszerűen gyönyörű, bízom egy második rész érkezésében, őszintén ezt már ne foltozzák, leégett a dolog, de egy komplett második rész igen is ütne és sokkal jobbat is tenne a játék hírének.
10.
10.
kamgecam
Példaértékű amit ezek a fejlesztők művelnek.
9.
9.
Raam989
#8: Rohadtul elegem van már az ilyen jellegű hírekből. Akármelyik oldalra megyek, mindenhol csak az ilyen "bejelentik a bejelentés bejelentésének a dátumát" jellegű hírek várnak.
Most is ide kattintottam, mert azt hittem, hogy konkrét infót kapok arról, hogy mi lesz a frissítésben. De nem, csak megtudtam, hogy majd VALAMIKOR februárban jön a frissítés. Ennek NULLA hírértéke van.
8.
8.
delphijos
#7: De csak ha valami borzasztó fontosat csináltál volna abban a két percben. :)
7.
7.
Raam989
Ezzel a hirrel megint elvettetek az eletembol 2 percet. Ennek a cikknek konkretan nulla hirerteke volt...
6.
6.
Caleon
#5: A SONY megijedt a Forzától, ezért erőltette a DC megjelenését. Kár volt, mert megjelenésekor egyrészt kevés volt a tartalom, másrészt döglődtek alatta a szerverek. Nem volt kiforrott multija, az autók festése körülményes volt, a MI pedig mint egy tank. Én még ebben az időszakban játszottam ki platinára. Utólag visszanézve az autós játékok Bloodborne-ja volt, ha csak egyet hibáztál, már buktad a versenyt, illetve sokszor ki is löktek.

Ma rá se lehet ismerni, gyakorlatilag mindent tökéletesítettek és tengernyi tartalom érkezett. Figyelnek a játékosok kéréseire is. Ha annak idején így jelent volna meg, 90 % fölött állna a Metacritic mutató. Ezzel azt is sugallom, hogy akinek PS4-e van és beruház rá, most már egy 90+ %-os nagyszerű autós játékot kap.
5.
5.
Juha
#1: Nagyon viharos volt a kezdés, de szerintem már többszörösen kárpótolta a kiadó az akkori bénázást.
Azért ez sajnos általában fordítva szokott lenni, nagy hype (ok, azért ez itt is megvolt), megjelenés után fél évvel pedig már le se tojják a játékot, ezért nem is játssza senki, emiatt a szervereket is lelövik...
Remélem itt nem így lesz, mert még sajnos nincs meg, de szeretném majd pótolni!
4.
4.
Yanez
Peldaerteku amit ezek a sracok muvelnek! Mas fejlesztok mar reg kiadtak volna egy 2-ik reszt, meghozza teljes aron. A jatek pedig megunhatatlan es hihetetlenul tartalmas!!!
3.
3.
KeXxX
Én szerintem ez az egyik legjobb autós játék jelenleg konzolon, én nagyon elvagyok vele. 3990-ért vettem szezon passzal együtt, szinte kész rablás volt. Viszont a sok DLC mellett vagy egy új rublika is aminél még csak Coming Soon felirat van, úgyhogy tuti lesz valami. És ha egy játéknak kellene még egy szezon passz, akkor az ez a játék legyen mert megérdemli!
2.
2.
Caleon
#1: Olyan szuper játékot hoztak össze, hogy gyakorlatilag nincs értelme második részt csinálni. A DC alapjaira a generáció végéig lehet építkezni szerintem. Csak jöjjenek is az új pályák és kocsik. :-)
1.
1.
delphijos
Azért bárki bármit mond, de le a kalappal a fejlesztök elött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...