Bemutatkozik az Igazság Ligája

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Az új Suicide Squad-előzetes mellett más filmes híreket és látnivalókat is szállított nekünk a DC Comics: belenézhetünk a Wonder Woman-filmbe, bemutatkozik az új Flash és Cyborg, és még a Batman v Supermanhez is van egy új snittünk.

Ahogy a mellékelt ábra mutatja, a DC Comics (és a mögötte álló Warner) is rákapcsol a filmes univerzumának bővítésére, a minap pedig egy külön műsort szenteltek annak a CW csatornán, hogy bemutassák nekünk a terveiket. A Dawn of the Justice League adta nekünk az új Suicide Squad-előzetest, de sok más érdekességgel is szolgált - alább összefoglaltuk a lényeget.

Ízelítő a Wonder Woman-filmből

Wonder Woman 2017. június 23-án kapja meg a saját filmjét, a főszereplője pedig a Batman v Supermanben debütáló Gal Gadot lesz. A forgatás novemberben indult (képek erre), és most már tudunk is mutatni egy-két jelenetet az alkotásból. A hivatalos Twitter-oldalon a mozi új logója is megcsodálható.

Bemutatkozik az Igazság Ligája

Szintén 2017-ben érkezik az első Justice League-film, amiről a műsorban is szó esett természetesen. Kaptunk egy concept artot a filmbéli Igazság Ligájáról, emellett a Ray Fisher által alakított Cyborg, az Ezra Miller-féle Flash és Jason Momoa Aquamanje is kapott egy rövid bemutatóvideót. Ők szintén láthatóak lesznek a Batman és Superman összecsapását feldolgozó moziban.

Emellett a készítők megerősítették: a Green Lantern Corps is szerepel majd a Justice League-filmekben, igaz, azt nem tudni, hogy pontosan melyik részben tűnnek fel először.

Bónusz: rövid kedvcsináló a Batman v Supermanhez

És ha már annyit emlegettük, a műsor során a március 25-én mozikba kerülő Batman v Superman is előkerült egy rövid előzetes erejéig, íme:

11.
11.
DON GONDOCS
Biztos vagyok benne hogy sokan nem fognak ezzel egyetérteni De a rajzfilmekben is akár 1 részes mozi, de rajzfilm sorozatban 1 filmben áll öszze az igazság ligája (Igazság Ligája: War, The New Frontier, sorozat.
10.
10.
Ra1D3n
#9: Viszont 1-2 éven belül jön a Captain Marvel ahol női szuperhőst kapunk, de nem kell messze menni, mert a Marvel már bevezette Jessica Jonest, valamint az inhuman Quake-et 2 sorozatában, akik női hősök szintúgy.
9.
9.
strike19
Most sok fika fog jönni a kommentemre:
De a DC már most újított a Marvelhez képest mert tudtommal a Marvel Cinematic Univerzumnak nincs Női hősös különálló film.
Nem akarok itt Flame War-kodni de ezt még eddig a Marvel nem lépte meg.Csak mellék szereplőként voltak női super hősök.
Úgyhogy ez a válaszom a sok marvel copy-s kommentre.
8.
8.
Az a baj, hogy így akarják meglovagolni. A Marvel filmek szerintem bőven elérték már azt a szintet amikor már szar az egész és undorom van tőlük. Ne mondjátok már, hogy a Bosszúállók folytatása annyira jó lett volna. Kár, hogy a DC is ezt a nevetséges szintet akarja elérni...
6.
6.
Ra1D3n
#5: Azért a Marvel sokkal tudatosabban vágott bele az egészbe. Ott mindegyik hős megkapta a maga filmjét amik egytől-egyig építették és bővítették a Marvel filmes univerzumát. Azért közel sem egy lapon említhető ezzel az izzadtságszagú erőlködéssel mint amit a DC filmes részlege művel. Egy kifejezetten hulladék Man of Steel után egyből odahánynak nekünk 6 másik szuperhőst a semmiből. Fantasztikusan kihasznált 4 év :) Sőt, csak 3 ev, mert a man of steelben már ott lesznek...
5.
5.
JackBauer
Nem igaz. 2013-ban jött ki az Acélember, szóval itt is 4 év lesz.
3.
3.
Gumiember
WW az egy nulla! Ennél rosszabb színésznőt nem találhattak volna a szerepre! Az utolsó jelenetbe alig bírja a kardot kirángatni a tokjából... Viszont a Flash-t sem értem. miért kellett Grant Gustin helyett egy ilyen szopott gombócot berakni? Szerintem a sorozat mellett lett volna ideje egy filmre beugrani. A többi elmegy szódával.
2.
2.
roli33
A Suicide Squad nagyon brutál, de ez a Wonder Woman eléggé semmilyen így első látásra. Érdekesség, hogy az operatőr előző munkája a tavalyi Fantasztikus Négyes. :D Hát olyan is a képi világ.
1.
1.
Szelenas
Kicsit izzadtságszagu, hogy most másfél év alatt nekik is kell egy marvel méretü filmes univerzum. Marvel 4 év után kezdte pakolgatni egy filmbe a hőset, DC meg már a 2.ba belerak 7et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...