PlayStation Store - jól fogyott a Destiny

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 21.
  • Toplista
Link másolása
A Sony összegyűjtötte, hogy melyek voltak azok a játékok tavaly, amelyek a legsikeresebbnek bizonyultak az európai és amerikai PlayStation Store-ban. Nálunk a Destiny, a tengerentúlon pedig a Black Ops 3 vitt mindent.

A Sony adatai szerint az észak-amerikai PlayStation Store-ban 2015-ben nem meglepő módon a Call of Duty: Black Ops III volt a legtöbbet letöltött PlayStation 4-es játék. Ezzel maga mögé utasította a még mindig szívósan kapaszkodó Grand Theft Auto V-öt, illetve a toplistákon mindig jól szereplő Minecraftot is. Ugyanezen listán a Bloodborne csak tizedik lett, míg az év játéka díjakat mindenhol besöprő The Witcher 3: Wild Hunt csak a hetedik helyen végzett. Ezzel szemben a mindenki által lesajnált Star Wars: Battlefront egészen a negyedik pozícióig jutott.

Az európai lista talán annyiban különbözik a tengerentúlitól, hogy nálunk a Destiny: The Taken Kinget vették meg a legtöbben, míg a Black Ops III ezüstérmes lett, a dobogó legalsó fokára pedig nem meglepő módon a FIFA 16 fért fel.

Legtöbbet letöltött PS4-es címek (Európa)

  1. Destiny: The Taken King
  2. Call of Duty: Black Ops III
  3. FIFA 16
  4. Minecraft
  5. Grand Theft Auto V
  6. Battlefield 4
  7. Rocket League
  8. Star Wars Battlefront
  9. Need for Speed
  10. The Witcher 3: Wild Hunt


Legtöbbet letöltött PS4-es címek (USA)

  1. Call of Duty: Black Ops III
  2. Grand Theft Auto V
  3. Minecraft: PlayStation 4 Edition
  4. Star Wars Battlefront
  5. Fallout 4
  6. Destiny
  7. The Witcher 3: Wild Hunt
  8. Mortal Kombat X
  9. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
  10. Bloodborne

 

27.
27.
Yami
#21: Akkor meg ne szólj bele.
26.
26.
Yami
#20: Csicseregd el kis bogaram, hogy ez miért volt fanboy? Csak egy felvetésem írtam le. De pl. ugyanígy gondolom, hogy Xbox oldalon ahol nem adatott meg az Uncharted élmény ott újszerű volt a TR.
25.
25.
kamgecam
#23: Az élvezeti faktor akkor az igazi ha vannak barátaid akikkel tudsz együtt játszani.
https://www.youtube.com/watch?v=ft4_I2SatsU

Sosem voltam az a közöségi játékos de a Destiny azzá tett! :)
24.
24.
kamgecam
#23: Ha sztoriorientált vagy akkor nem ajánlom, (a története miatt ne vedd meg)de ha egy jó pvp-t szeretnél illetve a legjobb közösségi játékot brutál játékmenettel, és rengeteg tartalommal akkor bátran vedd meg.
A helyszinek és fegyverek szempontjából változatos ahogyan a játékemete is az, egyedül a sztori hiánya és a grind teszi egy idő után monotonná.
23.
23.
ADMlN
#16: Hát, ez azért nem hangzik valami biztatónak. :D
21.
21.
A Pulyka
#18: Mire lennék irigy? Hidegen hagy a Halo, meg a Destiny is.
20.
20.
Yanez
#10: Es meg anno te lokted a fanboy dumat...
18.
18.
Yami
#17: Az irigység csúnya, maró érzés, de kitartás hugom le tudod győzni! Én veled vagyok!
17.
17.
A Pulyka
#10: hahaha :D Ez aztán hatalmas beszolás volt. De jo hogy megint egy ilyen hírnél látom a nevedet, hol is máshol...?
Jo hogy a Héjlo 20adik része még mindig nagy durranás, foleg az olyanoknak mint te, akikrol még a tavalyi lehámlott bort is le tudná nyúzni az ms...
16.
16.
Caleon
#14: A demo engem sem győzött meg, de a teljes játékban sok az érdekes helyszín. Az alap koncepció (odamész, leteszed a Ghost-ot, harcolsz) elég gyakran ismétlődik, de mindig van valami extra, ami dob a játékon.

Én nagyon sokáig vacilláltam vele, de végül nem bántam meg, hogy megvettem.
15.
15.
#10: Szerintem nem sok köze van a Halo-hoz, nem olyan a multi sem benne. Max a design lehet hasonló, de még az se annyira...
14.
14.
ADMlN
Régóta gondolkozom, hogy beszerezzem-e a Destiny-t. Imádom a sci-fi-t és a játék is érdekesnek tűnik, de a demot kipróbáltam és az nagyon monoton volt.
Azóta kijött a Taken King, és nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e most már beruházni rá.
13.
13.
Caleon
Destiny-vel én is rendszeresen zúzok, tényleg jól sikerült, van némi "Mass Effect fps" feelingje. Azért meglep, hogy ennyire sikeres, rengetegen játsszák, úgy látszik a mély történetre tényleg kisebb manapság az igény.

Bár úgy tudom, a Taken King már odaver sztoriban is, odáig még nem jutottam el.
12.
12.
kopic
Betat probaltam csak es azert a gameplay mocskosul ott van a szeren !
11.
11.
matyi1992
#10: Én Xbox-on játszok, számomra adott tehát mindkettő, mégis azt kell mondjam, hogy a Destiny engem sokkal jobban leköt, mint a Halo. Novemberben vettem meg, azóta is játszom, és nem tudom megunni. De hát kinek a papné, kinek a lánya. :D
10.
10.
Yami
#8: Gondolom PS oldalon, ahol nem adatott meg a Halo élmény, ott tényleg nagy durranás lehet a játékmenet.
8.
8.
kamgecam
#7: +1
Lehet szidni a Destiny-t, de olyan játékmenete van hogy csak amiatt vissza-vissza térek a játékhoz.Messze felülmúlja bármelyik multis shooter-t!
Valóban grindfest,rendes sztori nincs és emiatt nálam csalódás volt, de a valaha készült legjobb pve és pvp-je van.
Csomó jó-fej játékost megismertem a világ minden tájáról de legfőképp magyarokat és jókat dumálunk egy-egy raid közben!Szóval csak a közösség miatt is megérte nagyon sokáig a játéknál maradni.

7.
7.
Gery_J0e
Kérdezném, hogy aki fikázza a destiny-t próbálta már? Ugyani lehet kevés a tartalom de a közösséget sikerült összehoznia. Sok ismerőst szereztem akikkel aztán személyesen is találkoztam, és nagyon jó móka volt együtt végig tolni egy raidet vagy egy weekly heroic-t stb. Igaz mostanra énis meguntam de egy kicsit sem bántam meg, hogy megvettem. A codot is lehet fikázni (személy szerint énis rühellem mert a kampány elég gyatra, a multitól meg agyérgörcsöt kapok)de valamit nagyon jól csinálhatnak ha ennyire fogy... minden évben. És abban igazatok van, hogy a Bloodborne-nak simán ott kellene lennie a 4. helyen minimum, a Witcher 3-ról meg nem is beszélve, és sorolhatnám.
6.
6.
tyber16
#4: A Taken King szeptemberben jelent meg és már akkor is nagyon sokan vették 1-2 helyen írták is hogy a legjobban fogyó játék a ps store-on aztán meg jöttek ugye a leárazások black friday,karácsony, év végi leárazások és most ez a januári akció így még többen vették/veszik.
4.
4.
ADMlN
#2: Na de egész évben? Mert ezek a 2015 összesített adatok.
3.
3.
Bisur1996
Call of Duty, MInecraft, Destiny, köszönöm, újabb bizonyíték, hogy nem kell a tömeggel menni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...