Elite: Dangerous - a Steam VR élvez prioritást

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 22.
  • Hír
Link másolása
Noha a délelőtti infók még arról szóltak, hogy a Frontier Developments nem támogatja hivatalosan az Oculus Rift végleges verzióját, szerencsére erről szó sincs. Ám ettől még a Valve-féle Steam VR élvez prioritást náluk.

Az Eurogamer fülese szerint a Frontier közösségi menedzsere, Zac Antonaci a játék fórumán tisztázta a délelőtt folyamán felreppent híreszteléseket, miszerint az Elite: Dangerous hivatalosan nem támogatja az Oculus Riftet a 0.6-os SDK-tól felfelé, így a végleges verzióval sem barátkozik majd. 

Szerencsére erről szó sincs, a stúdió továbbra is szorosan együttműködik majd az Oculusszal, hiszen meg akarja tartani a Rift közösségét is.

A csapat tagadja, hogy kizárólagos szerződést kötött volna a Valve-val, egyszerűen arról van szó, hogy a HTC Vive gyártója hamarabb előállt egy stabil SDK-val, szemben az Oculusszal, ezért egy ideje már a Vive-ra összpontosítottak.

A Frontier azt szeretné, hogy a lehető legjobb VR-élményt nyújtsák a játékosoknak, és továbbra is támogatják a VR valamennyi formáját.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...