Idén biztosan nem lesz Destiny 2

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 23.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku riportja szerint a Bungie nem tudja tartani a Destiny tízéves ütemtervében lefektetett időpontokat, így már az idén szeptemberre ígért Destiny-folytatás is csúszni fog.

A Destiny három évvel ezelőtti bejelentésekor az Activision és a Bungie nem győzte kihangsúlyozni, hogy játékuk egy tízéves menetrend szerint készül, így nem csak számozott folytatásokat, de a köztes években komoly tartalmi frissítéseket is kapni fognak az aktuális részek.

Ez a terv most teljesen megdőlni látszik, a Kotaku ugyanis a csapathoz közelálló forrásra hivatkozva arról ír, hogy a hivatalos megjelenési dátummal ugyan nem rendelkező, de az ütemterv szerint 2016 szeptemberére időzített Destiny 2 biztosan nem fog megjelenni időben, és egyelőre azt sem tudni, meddig tolódhat el a premier.  A Kotaku azonban azt is kihangsúlyozza, hogy a köztes évekre ígért tartalmi frissítések is egészen más formát öltenek idén, így a Taken Kinghez hasonló méretes csomagokra senki se számítson.

A Bungie ugyanis csak egy kisebb csapatot tart már fenn a Destiny-tartalmak készítéséhez. Ők felügyelik és tartják karban a játékot, viszont már csak kisebb-nagyobb, tematikus eseményekre felhúzható újdonságokra számíthatunk. Ilyen volt például a karácsonykor megjelenő Sparrow Racing is. 

Nem biztos, hogy az amúgy is sokat kritizált Destiny esetében mindez elegendő lesz a folytatás megjelenéséig.

5.
5.
Aanash
Meg kell hagyni eléggé unalmas lett.
Pedig maga a játék jó lenne, ha nem árulnák ki dlc-k tömkelegében.
A Division-ban reménykedtem, hogy ott is nyílt világ lesz és haverokkal mehetünk ganéskodni, erre mit ad isten ott is dlc dlc hátán.
4.
4.
KeXxX
#1: Pedig a megjelenéskor még egész jó volt a játék. Most pedig már csak arról szól, hogy minél jobb cuccokat szerezz, PvP-z, és minden hétvégén menj Trials of Osiris-re. Én már abba is hagytam. Minden DLC pipa, de már ráuntam. Az meg egy komplett hülye aki PS4-hez vagy One-hoz ezt a szemetet veszi meg újra (feltéve ha megvolt neki). Mert rengeteg olyan ismerősöm VOLT.
3.
3.
bitbandita
500milla(!) dodót elköltöttek erre a fosra, de ennyiből egy épkézláb sztorit nem tudtak összehozni. Szánalomköb.
2.
2.
TheBate
Azért azt nem mondanám, hogy tönkretette. Az az Evolve volt. Amikor én otthagytam a Destinyt, még csak emote-okat lehetett venni és egy percig nem gondoltam, hogy nekem az kell. Úgy rémlik pomóból adtak játékpénzt, de még azt sem költöttem el, annyira szánalmas volt a kontent amit lehetett venni belőle.
1.
1.
huster14
Az előzőt is tönkretette az Activision a halomnyi mikrotranzakciókkal, szóval ezt meg pláne nem várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...