Idén biztosan nem lesz Destiny 2

A Kotaku riportja szerint a Bungie nem tudja tartani a Destiny tízéves ütemtervében lefektetett időpontokat, így már az idén szeptemberre ígért Destiny-folytatás is csúszni fog.

A Destiny három évvel ezelőtti bejelentésekor az Activision és a Bungie nem győzte kihangsúlyozni, hogy játékuk egy tízéves menetrend szerint készül, így nem csak számozott folytatásokat, de a köztes években komoly tartalmi frissítéseket is kapni fognak az aktuális részek.

Ez a terv most teljesen megdőlni látszik, a Kotaku ugyanis a csapathoz közelálló forrásra hivatkozva arról ír, hogy a hivatalos megjelenési dátummal ugyan nem rendelkező, de az ütemterv szerint 2016 szeptemberére időzített Destiny 2 biztosan nem fog megjelenni időben, és egyelőre azt sem tudni, meddig tolódhat el a premier.  A Kotaku azonban azt is kihangsúlyozza, hogy a köztes évekre ígért tartalmi frissítések is egészen más formát öltenek idén, így a Taken Kinghez hasonló méretes csomagokra senki se számítson.

A Bungie ugyanis csak egy kisebb csapatot tart már fenn a Destiny-tartalmak készítéséhez. Ők felügyelik és tartják karban a játékot, viszont már csak kisebb-nagyobb, tematikus eseményekre felhúzható újdonságokra számíthatunk. Ilyen volt például a karácsonykor megjelenő Sparrow Racing is. 

Nem biztos, hogy az amúgy is sokat kritizált Destiny esetében mindez elegendő lesz a folytatás megjelenéséig.

5 komment - szólj hozzá!