Megérkezett a Warcraft-film TV-reklámja

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Nyáron az orkok és az emberek háborújára ülünk be a mozikba, addig pedig minden kedvcsinálót megnézünk belőle, mert miért is ne? Ezúttal a friss jelenetekkel megspékelt TV-szpotra csorgathatjuk a nyálunkat.

A nemrégiben elhunyt David Bowie fia, Duncan Jones rendezi a júniusban mozikba kerülő Warcraftot, amelyről most egy TV-szpotot mutathatunk nektek. A rövidke videóban egy eleddig soha nem látott jelenetet is megcsodálhattok.

Habár az orkok és az emberek haragszanak egymásra, félre kell tenniük az ellenségeskedést, hiszen egy náluk jóval erősebb gonosszal kell közösen szembenézniük.

9.
9.
Csoki80
Nem szar csak.... Szerintem jobb lett volna egy teljes cg film, Warcraftosabbra lehetett volna venni...
8.
8.
pszihoapu
#7: raadasul otszor annyit keresnek egy honap alatt mint te egy evben.
amugy abban egyetertek, hogy nem szar-de a kritika elleni legszornyubb ervet hoztad elo ami letezik.
7.
7.
roli33
Ez néz ki szarul, komolyan? Hát ilyen minőségi CGI-t nem sokat látni, maradjunk annyiban. Amúgy milyen jó érzés lehet azoknak, akik évekig dolgoznak egy egy jeleneten, hogy jól nézzen ki, tényleg a maxot kihozzák a dologból, egész nap a gép előtt ülnek az ILM irodájában (akik azért választották ezt a szakmát, mert őket is elvarázsolja a film, és mert ők is valami látványosat akarnak nyújtani a nézőknek), és végül valaki egyszerűen leszarozza a munkájukat. Most csak úgy eszembe jutott. :D Bár, ez is az alkotói munkával jár, biztos hozzá vannak szokva az ilyen egyszerű kritikához is.
3.
3.
Tr4nCe
#2: Már csak azért is nézős, mert Ragnar Lothbrok is ott lesz az embereknél. :D
2.
2.
Perseus84
En nagyon szeretem a Blizzardot es ok eddig nem adtak ki szar minosegu jatekot. Mivel a filmnel is kozremukodnek en adok egy eselyt neki. A Warcraftnak nagyon jo a tortenete. Remelem nem rontjak el es kapunk egy jo fantasyt a Gyuruk ura utan
1.
1.
TeddySnow
Láttam már szebb rajzfilmet is. Ezt melyik játékmotorral csinálták?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...