Megérkezett a Warcraft-film TV-reklámja

Nyáron az orkok és az emberek háborújára ülünk be a mozikba, addig pedig minden kedvcsinálót megnézünk belőle, mert miért is ne? Ezúttal a friss jelenetekkel megspékelt TV-szpotra csorgathatjuk a nyálunkat.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
Nem szar csak.... Szerintem jobb lett volna egy teljes cg film, Warcraftosabbra lehetett volna venni...
#8
#7: raadasul otszor annyit keresnek egy honap alatt mint te egy evben.
amugy abban egyetertek, hogy nem szar-de a kritika elleni legszornyubb ervet hoztad elo ami letezik.
#7
Ez néz ki szarul, komolyan? Hát ilyen minőségi CGI-t nem sokat látni, maradjunk annyiban. Amúgy milyen jó érzés lehet azoknak, akik évekig dolgoznak egy egy jeleneten, hogy jól nézzen ki, tényleg a maxot kihozzák a dologból, egész nap a gép előtt ülnek az ILM irodájában (akik azért választották ezt a szakmát, mert őket is elvarázsolja a film, és mert ők is valami látványosat akarnak nyújtani a nézőknek), és végül valaki egyszerűen leszarozza a munkájukat. Most csak úgy eszembe jutott. :D Bár, ez is az alkotói munkával jár, biztos hozzá vannak szokva az ilyen egyszerű kritikához is.
#6
#5: A büszkeség és balítélet meg a zombik mellett most ezt várom a legjobban.
#3
#2: Már csak azért is nézős, mert Ragnar Lothbrok is ott lesz az embereknél. :D
#2
En nagyon szeretem a Blizzardot es ok eddig nem adtak ki szar minosegu jatekot. Mivel a filmnel is kozremukodnek en adok egy eselyt neki. A Warcraftnak nagyon jo a tortenete. Remelem nem rontjak el es kapunk egy jo fantasyt a Gyuruk ura utan
#1
Láttam már szebb rajzfilmet is. Ezt melyik játékmotorral csinálták?