Brit toplista: újra győzött a Call of Duty

A britek láthatóan képtelenek lejönni a Call of Duty: Black Ops harmadik részéről, a Treyarch játéka immár hetedik hete vezeti a szigetország játékeladási toplistáját. Azért akadtak új kihívók is a héten.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
#4: Kiégtem...
#15
Azért az még mindig komoly , hogy a GTA V dobogós ennyi idővel a megjelenése után!
#14
#13: Pont ugyanezt akartam irni. Attol meg, hogy megveszek egy shootert jatszok minden massal is... es amugy sincs semmi koze hozza senkinek... plane joga nincs, hogy eliteljen erte.
#13
#11: Pistikének sok játéka van.
Pistike utálja a CoD-ot, és szereti a GTA 5-öt, a Fallout 4-et és a Witcher 3-at.
Pistike lenézi és hülyézi azokat, akik megveszik a CoD-ot.
Pistikének eszébe se jutott, hogy aki megvette a CoD-ot, az esetleg megvette a GTA 5-öt, a Fallout 4-et és/vagy a Witcher 3-at is. Pistikének az se jön át, hogy ha valaki szereti a CoD-ot, ahhoz neki semmi köze.
Pistike okos és alázatos.
Legyél olyan, mint Pistike.
#12
Most komolyan itt hisztiznek a kislányok, hogy másnak nem az tetszik, ami nekik? Rossz érzés lehet, hogy mindenki hülye csak ti vagytok okosak. És a migránsok mivel játszanak? Olyan statiszika nincs? A kis agyatok nem fogja fel, hogy sok embernek nincs ideje Fallouttal szüttyögni bármilyen jó is az a játék. Vannak olyanok, akik szeretnek ugyan játszani, de melo, család után már csak egy kis instant lövöldére, vagy egy fifázásra futja az idejéből/erejéből agyzsibbasztásnak. Persze ott a sok kis kuki aki meg ezen lóg egész nap, mert az anyjáék nem foglalkoznak vele, van aki meg ezt szereti, csak úgy. Azt szajkózzátok, hogy lehúzás. NEM KELL MEGVENNI és így nem tudnak lehúzni. Vagy az okoz frusztráltságot, hogy a ti kedvenctek hátrébb szorult a listában? Elég kevés sikerélményetek lehet. Mint az eddigi COD részeknek, ennek is végigtolom a szinglijét, de nem teljes áron, majd kölcsönbe, használtan. BF multit jobban preferálom, de nem tartom igénytelennek a COD játékosokat.
#11
#4: Teljesen igazad van, de hiába a normális érvelés, úgy látom a CoD-os emberkék nem fogják fel amit írsz, inkább terelik a szót hogy "hogy jönnek a migránsok, a codhoz?!?!"... Komolyan mondom sose értettem hogy mi vesz rá embereket ,arra hogy erre a szenny sorozatra költsön pénzt, olyan játékok helyett mint pl a GTA V, Fallout 4, Witcher 3, Bioshock Infinite vagy akármilyen más játék amin látszik hogy nem pénzlehúzásra tervezték.
#10
#6: Amúgy én is beismerem ,hogy CoD2 ön nőttem fel és cirka 4000 órát nyomtam bele xfiren stb stb de mióta átváltottam konzolra hihetetlen szórakoztató tud lenni ez az ide oda ugrálok futkározok körbe körbe játék. Bár az igaz ,hogy a célközönség lehetne kicsit idősebb is ...
#9
Uristen, hogy jonnek a migransok a jatek eladasi listahoz. Uristen xddd Nekem pl mind a 2 megvan a fifa meg a cod is. A fifaba mar beleraktam 5napot es megse unom, hiaba van 20jatekom legalabb xonera meg is jatszok vele hetente 1x -2x. A COD meg pont azert kellet mert cod. En imadom a sorozatot es nem azert mert ujat hoz hanem mert ezen nottem fel kb. Hiaba a romlas hiaba az, hogy "evrol evre ugyanaz" erre csak azt tudom mondani, hogy bar ugyan az lenne es cod4 feeling lenne vagy 2.vh. (cod4be volt kb 3-4 ezer oram cod2 be kb 2ezret). Es attol meg, hogy en jatszok ilyen jatekokkal nem gondolom ugy, hogy uresfeju lennek csak szimplan azzal jatszok ami nekem tetszik nem azzal ami nem ciki...
#8
Piszkosul mennek a kompetitív lövöldözős cuccok...
Nálam a nyerő a Tales from the Borderlands, most fedeztem fel, eszméletlen. :-D
#6
Nem értem mi köze a migránosknak a BO 3-hoz, de szerintem mindenki azt vesz a pénzén amit akar. Ha nekik jó a 10 ezredik Fifa illetve Cod akkor azt vegyék ő dolguk.
#3
#1: Na és ezek közül melyikhez kell "ész" ?