Most már nálunk is elérhető az Origin Access

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Nem váratott meg bennünket túlzottan az Electronic Arts, immár Magyarországról is elérhető a két héttel ezelőtt bejelentett Origin Access szolgáltatása. Havi négy eurót kell rászánnod, ha érdekel a dolog.

Az EA két héttel ezelőtt jelentette be, hogy az xboxos EA Access mintájára PC-n is indít egy szolgáltatást, azonban akkor még csak négy országban tette elérhetővé azt. Jó hír, hogy tegnap este Európa többi részén is élesedett az Origin Access, így havi 4 euróért mi is feliratkozhatunk rá.

Az előfizetési díjért cserébe 10 százalék kedvezményt kapunk az Origin-vásárlásainkból, valamint idő előtt próbálhatjuk ki a legújabb EA-játékokat, így többek között a februárban megjelenő Unravelt is. Ezeken kívül hozzáférést kapunk a The Vaulthoz, amely az alábbi játékokat teszi szabadon játszhatóvá - a felhozatal folyamatosan bővül majd:

  • Battlefield 3
  • Battlefield 4
  • Battlefield: Hardline
  • Dead Space 3
  • Dragon Age: Inquisition
  • FIFA 15
  • Need for Speed: Rivals
  • SimCity
  • The Sims 3
  • This War of Mine
61.
61.
atesz89
#51: Ha Bf 4-re gondolsz már korántsem olyan pénzéhes az EA sok ingyen dlc jött már a játékhoz. Battlefronthoz is jön, NFS-hez is jönnek ingyenes cuccok. Amúgy ez már meg PS-en és Xbox-on rég. Ott is előfizetsz PSN-re meg Xbox Live-ra. Kapsz értük havi két ingyen játékot + ott annyi van hogy neten is nyomulhatsz. Mert ha nincs meg az előfizetés az online részt elfelejtheted. Kb onnan vette az EA. Ez a lista amúgy folyamatosan bővülni fog. Majd bekerül a Battlefront, új Need for Speed és akkor már nem olyan rossz ha folyamatosan adnak hozzá. Én már várom h PS-en is legyen, emiatt az előfizetés miatt majdnem a box mellett döntöttem.
60.
60.
Arbor
#58: Kicsit benéztem.. Azhittem a Deluxe Editionbe DLC-k is vannak... Hát nem :D De jár hozzá Soundtrack, Artwork meg ilyenek. Van akinek ez jön be. :D
59.
59.
990 forint a havi,5990 az éves!!! Akinek sok havi 500 forint a teljes játékokért az vagy nagyon be van gombázva vagy egy warez kutya!
58.
58.
leviske
#57: Köszi! Nem is tudom hogy nem vettem észre, elég egyértelműen jelzik. Kitalálhatna a cég egy, csak DLC-ket bérlős rendszert is. Arra már vevő lennék.
57.
57.
#55: Most csekkoltam. Origin access-hez nem járnak a DLC-k :(

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dragon-age-inquisition/pc-download/base-game/digital-deluxe-edition
56.
56.
Codehook1337
Mindenkinek ajanlom nekem xone-on van. Igy volt lehetosegem 5(!)ezer forintert 10-en x ezres jatekokat kijatszani gondolok itt a bfekre a plants vs zombiesal es nfsel a mai napig jatszok dragon agehez meg hozza se nyultam, de ami kesik nem mulik. Arrol nem is beszelve, hogy a battlefrontot 10oran at jatszhattam ingyen ennyi ido eleg is volt a star wars lazbol :D
55.
55.
leviske
#14: Akkor ez biza baromi jó. Én még annak ellenére is tudnék spórolni vele, hogy ezekből csak az nincs meg, ami nem is kell.

Kár, hogy a Mass Effect-eket nem rakták bele.

Kíváncsi volnék mi éri meg nekik abban, hogy olyan DLC-ket is beledobnak a csomagba, amik egyesével is 3x többe kerülnek mint az előfizetés.
53.
53.
delphijos
Amúgy az összes parfüm reklám átverés, mert nem ragadnak rám úgy a csajok ha befújom magam velük mint a reklámban. Még. Mindig nem tértem magamhoz a csalódottságból. Milyen emberek ezek???
50.
50.
Arbor
Senki sem isteníti itt az EA-t. A vita két embercsoport között megy. Az egyik képes észrevenni és mérlegelni egy szolgáltatás jó és rossz oldalát és ez alapján mérlegel hogy az adott szolgáltatás megéri-e, a másik meg azt nézi ki kínálja a szolgáltatást és nem azt hogy mit.
Ez rengeteg helyen megjelenik az életben nem csak itt. Ez a tudatos vásárló számára főbenjáró bűn. Hátráltatja a szabad piacot és a fejlődést. Van logika a márkahűség mellett és jó érzés bízni egy márkában ezt aláírom, de ezzel ne essünk túl a ló túloldalára.
38.
38.
Lehet egymast oltani, de azert poen hogy egyesek mar a vegen eljutnak oda, hogy az EA kizarolag ertunk van, es szeret minket es csodalatos ajandek ez a szar :) Birom a sok birkat, egyszer ezt begetik, egyszer azt...
37.
37.
gomba56
#36: Látom értelmes ember vagy...
36.
36.
logic5
35.
35.
#31: Koszi a valaszt. Amugy a star wars tej, tehentej vagy van a Diney-nek egy hatalmas tauntaun farmja? :D
32.
32.
Arbor
Rossz embernek válaszoltam de remélem eljut a kérdezőhöz :)
31.
31.
Arbor
#25: Igen lehet. Előfizetsz februárban, elkezded a játékot mondjuk eljutsz 35%-ig. Márciust kihagyod mert azt a 4 eurót inkább elköltöd Star Wars-os tejre. Áprilisban előfizetsz és ugyanott 35%-nál jársz. Akármennyi hónapot kihagyhatsz két előfizetés között, a mentésed megmarad.
30.
30.
gomba56
#29: Köszönöm a bókot! Kedves embernek tűnsz!
29.
29.
respectpele10
Gomba te ritka buta vagy már bocs :D
26.
26.
Lehet ezt a szolgaltatast "ki-be kapcsolni"? Teszem azt jovo honapban elofizetek, ket honap mulva lemondom, par honap mulva megint befizetek. Per pillanat csak a DA:I erdekel, egy-ket honap alatt kitolnam, es fizetnek 4/8 EUR-t. Igy eleg jutanyos lenne.
25.
25.
greenmelon
#22: Te nem azt jelentetted ki, hogy neked nem tetszik a szolgáltatás, hanem lehülyézted azt, akinek meg igen. Kis különbség. ;)
23.
23.
Yanez
#20: Ilyen logikával kaját se vegyünk, mert az üzlet úgyis azt kívánja, hogy az élelmiszer boltnak legyen jó, ne nekünk.
20.
20.
gomba56
#19: Nem megyek bele jobban a vitába! Úgyis másként gondolom mint ti! Nekem nem érné meg ettől függetlenül nektek megérné! Akkor fizessetek elő rá senki se tiltja meg!
Az a vicc, hogy felfújjátok a dolgot! Letámadtok mert más véleményen vagyunk! De az EA-tol ne várjatok nagy seggnyalást! Az üzlet úgyis azt kívánja, hogy nekik legyen jó ne nektek! Szóval nekik fog jobban kifizetődni, nem nektek!
19.
19.
Yanez
#15: De miért gondolod azt, hogy mindenki úgy van vele, mint te? És akit sokkal több cím érdekel, meg több ideje is van? Kölcsönzőben pl átvernek? Mellettünk volt egy videójáték kölcsönző, 4 dolcsi volt 1 darab játék 2-3 napra. Itt majdnem ugyanannyiért 15 cím 1 hónapra! És biztosan nem olyanoknak szól, akit ebből 3 érdekel és 2 belőle amúgyis megvan. Én akárhogy matekolok, ez még egy évre is simán megéri, főleg, hogy annyi idő alatt a gémerek többsége már rég kiélvez egy játékot, de leggyakrabban még hamarabb is, itt pedig egészen 15 van. Bárhogyan csűrjük-csavarjuk, ez nem átverés, hanem opció, méghozzá nagyonis korrekt ajánlattal!
16.
16.
logic5
Istenem.. Az a bizonyos állatkert megint... :D Már az se jó, ha olcsó valami :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...