Itt a Games with Gold februári kínálata is

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 27.
  • Akció
Link másolása
Ez gyors volt. Nem sokkal a Sony listája után a Microsoft is megerősítette, hogy februárban milyen játékok járnak a Gold-előfizetés mellé. Xbox One-on a Styx: Masters of Shadow például.

A Microsoft bejelentette a februári Games with Gold felhozatalát. A jövő hónapban is két-két játékot tölthetnek le ingyen az Xbox One- és az Xbox 360-tulajok, ahogy azt már megszokhattuk.

Xbox One-on február 1-29. között a Hand of Fate-re csaphatunk le, míg február 15-tól egészen március 15-ig a Cyanide tavaly megjelent lopakodós játékát, a Styx: Masters of Shadowot tölthetitek le.

Xbox 360-on a Sacred Citadel kerül porondra a hónap első felében, míg február 16-tól a Gears of War 2. Azt hozzátennénk, hogy ez a két játék Xbox One-on is játszható, köszönhetően a konzol visszafelé kompatibilitásának.

A januári felhozatalt még a héten zsákolhatjátok be. Köszi, respectpele10!

24.
24.
BloodyDeath
Nah ez jó móka lesz. Még nem próbáltam a 360-s játékokat one-n, de az tuti, hogy a Gears of War 2-t leszedem. Mert iszonyú jó játék. A többi hidegen hagy.
23.
23.
anarchoid
#20: nekem tavaly nemvolt goldom decemberig es a korabbi GWG gamek egyszeruen kiirtak hogz vegyek goldot nemvolt mas opcio es ugyanazt irta ki mint olyan jateknal ami lemeyrol lett telepitve : "Ez a jataek nincs meg neked, megakarod venni online ?"(mindez persze ONE -on one -os GWG jatekoknal)

szoval akinek 2x inditasra elindul az anomalia de sajnos nem valosag
22.
22.
#21: Na vazze!Lehet,hogy ez rés a pajzson mert a Titanfall is elindult ezzel a modszerrel pedig már nincs ingyen az ea acces!Thief , Van Helsing , Zheros játékokkal próbáltam indultak is aztán 3x ra nem egy másik game után meg megint! KEEE???Akkor most 1X indul 1X nem???Már én sem tudom akkor Vegyéé goldot oszt jócakát!
21.
21.
Szóval az 5ös hozzászólás nem igaz! Csak multihoz és a további ingyen játékokhoz kell a Gold.Na meg a jó kis kedvezményekhez.
20.
20.
Haver sem tudta ezért leírom hátha másoknak is segít. pl:Nekem lejár a gold és szeretnék játszani az ajándékba kapott játékokkal. Rámegyek és visszadob a Home képernyöre itt rányomok még 1x ekkor beugrik,hogy Go Gold ill Cancel na ha nem kell Gold akkor válasszuk az utobbit és indul is a játék!
19.
19.
Xbox One-on nem kell aktív gold,hogy játsz a korábban goldal letöltött játékaidal ! Ha törölted is öket bármikor letöltheted gold nélkül is mert az már a tiéd!
16.
16.
#13: Jó lenne ha nem beszélnél hülyeséget,és nem vezetnéd félre az embereket!!
ingyenes pluszos játékkal addig játszhatsz ameddig van ps+ előfizetésed.
(azt meg úgyis veszel ha multizni akarsz)
13.
13.
Josiix
Koszi a válaszokat, 360-om van meg ps4-em, es 360-on tudok bármikor játszani a játékokkal meg gold nélkül is, viszont ps4-en nem enged tovább játszani a játékkal miután új ingyen játék jött ki hacsak meg nem vásárolom , de akkor ezek szerint one-on nem ez a helyzet.
12.
12.
PaprikaJancsi
Nagyon jó kínálat, a Hand of Fate-nek nagyon örülök.
11.
11.
delphijos
Styx jó kis játék szerintem, a halál után az érthetetlen hosszú töltést utáltam csak. De - persze ez csak az én véleményem - azért 30$-t nem adtam volna érte ( nézve az áthúzott árat )
10.
10.
Codehook1337
Igy van a 360osojat lehet tolni (one-on is). Ma is jatszottam a dirt showdownal pedig lejartam 10 napja majd megujitom jovo honap vegen es i negusztam egy honapot :)
8.
8.
McDuff
#6: és továbbra sincs.én mondjuk nem tudok nyilatkozni,mindig van Goldom,de haverom 3 hónaposokat szokott venni,közte egy kis szünet és továbbra is játszik az ingyen játékokkal 360-n.
7.
7.
McDuff
szégyellem bevallani,de az összes Gears of War megvan eredetiben,kivéve a 2,magam sem tudom miért,pedig az a kedvenc részem,de sebaj,ezért van a Games with gold :D
6.
6.
dcba
#5: De csak oneon, a 360 nal ez meg nem volt.
5.
5.
anarchoid
#2: Ugy van limitalva, hogy egeszen addig hasznalhato a jatek amig GOLD -od van... ha lejar e snem hosszabitasz, a GWG jatekok elerhetetlenne valnak amig ujbol gold -os nem leszel
4.
4.
kamgecam
Styx nagyon jó a Hand of Fate pedig egy gyöngyszem!
2.
2.
Josiix
Azt megtudja valaki mondani hogy az xbox one is le van limitalva az ingyen jatek jachatosaga 1 honapra, mint ps4-en?
1.
1.
dante92
Ez igen apukám!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...