Nem lesz ott az EA az idei E3-on

Link másolása
Ez nem jelenti azt, hogy konferenciájuk sem lesz, de úgy döntöttek, hogy nem fognak részt venni a shown. Helyette pár nappal korábban egy külön műsorral készülnek majd.

Rövid közleményben tudatta az Electronic Arts, hogy 2016-ban nem lesznek ott az E3-on. Ennek ellenére meg fogják tartani a saját műsorukat, csak nem ott és nem akkor. Az E3 helyett két nappal korábban, június 12-14. között az E3 helyszínéhez közeli Club Nokiában tartják meg majd az EA Play nevű eseményüket. A Los Angeles-i műsor mellett egy időben lesz egy londoni rendezvény is. Az új játékaikat majd ezeken az eseményeken is ki lehet próbálni, pont úgy, mint az E3 esetében volt.


16.
16.
Chrysh
#14: Gyerünk nagyszájúkám kérdeztek valamit tőled, vagy már nem mersz visszaszólni, csak odapofázgatni?
14.
14.
logic5
13.
13.
kopic
#12: En sem, csak tenyleg nem igazan hoznak lazba, azok a jatekok, amiket kiadnak. Sportjatekok, NfS, Mirrors Edge, BF...meh.
Crysis 2, ME 2, Red Alert 3-t játszottam vegig tobb eve.
12.
12.
delphijos
#6: Nekem ez csak azért furcsa, mert én soha nem kiadó alapján választok játékot.
11.
11.
Füge
Nincs ebben szerintem semmi meglepő, már tavaly is a rendezvény előtt szivárogtatták ki a nagy kiadók az összes címet, amit aztán bemutattak rendesen is. Szerintem az EA idén csak kihúzza magát ez alól is, hogy még előbb foglalkozzanak velük az emberek, és úgy talán a többi cím kisebbet üt majd másoktól az E3on.
10.
10.
McDuff
Tán így olcsóbb?mivan EA,szarul megy?inkább kibérelnek egy kocsmát az expotol egy sarokra.
9.
9.
KENKILL
Hál istennek, legalább nem fogja az a gusztustalan sportjáték promózás elvinni az időt a többi konferenciától. Aki szokta nézni élőben szerintem egyetért, hogy az EA konferencia szokott a legunalmasabb lenni.
7.
7.
AfterLife
Nagyon remélem, hogy kapunk egy Mass Effect: Andromeda bemutatót, ha már múlt évben gyakorlatilag csak hülyítették az embert. Persze úgyis rommá lesz reklámozva, mielőtt megjelenik, de azért egy ilyen esemény mégiscsak arra való, hogy nagy dolgokat mutassanak nekünk.
6.
6.
kopic
Nem kér értük. A legutolsó EA játék, amivel játszottam, az a Dead Space 2 volt, kb 3 éve, szóval teljesen hidegen hagynak a címeik.
1.
1.
roli33
Szerintem bejelentik majd az új Star Wars játékot, ami tuti a 8. rész előtt fog érkezni. Idén trailer, jövő E3-on gameplay demo, majd megjelenés ősszel. Idén meg ellesznek a Battlefront DLC-kel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...