Folytatódik a Star Wars: Republic Commando?

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 28.
  • Pletyka
Link másolása
Egy Redditen zajlott beszélgetés szerint az Electronic Arts folytatni szeretné a nagy sikerű Republic Commandót. A szivárogtató szerint a folytatás jövőre jelenne meg, Star Wars: Imperial Commando címmel.

Bizonyára sokan emlékeztek még a 2005-ben megjelent Star Wars: Republic Commandóra. Joggal, a LucasArts játéka ugyanis a rajongók egyik legkedvesebb emléke, így nem csoda, hogy nagyon sokan várják, hogy egyszer folytatást kapjon a játék. Nagyon úgy néz ki, hogy az Electronic Arts is tisztában van ezzel, egy Reditten zajló beszélgetés szerint ugyanis biztosan lesz folytatás, Star Wars: Imperial Commando címen, jövő novemberben.

A szivárogtató szerint a folytatás PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo NX-re fog megjelenni. A játék látványvilágáért a Frosbite 4 lesz a felelős, és bár a fókusz a kampányon lesz (több mint 20 órás egyjátékos módról csicseregnek) , állítólag multiplayer játékmód is szerepel a tervek között. Ez utóbbi a Call of Dutyhoz hasonló vonalat követné, kis térképekkel és gyors játékmenettel. Lesz négyfős kooperatív mód, illetve mindegyik játékos egyedi cuccokkal és tulajdonságokkal lesz felruházva. A HUD és a belső sisaknézet sokkal fontosabb lesz, mint a Republic Commandóban. És állítólag lesz egy társapplikáció is a játékhoz, amivel másodlagos képernyőként extra dolgokat csinálhatunk játék közben.

Hangsúlyozzuk, ez csak pletyka, és mivel az EA nemigen rajong a Nintendo konzoljaiért, már ott sántít a szóbeszéd, hogy NX-re is jön a játék.

29.
29.
noir
#10: A 66-os parancs során nem ölnek meg senkit, miután a Köztársaságból megszületik a Birodalom a legtöbb kommandós egységet halál osztagként használják fel. Jediket és erőérzékenyeket kutatnak fel. Most olvasom az utolsó könyvet, egyelőre nem öltek meg még egy Jedit sem. :D
Btw, a Delta a kánonhoz tartozik, mert volt kb másfél percük a Clone Wars-ban.
27.
27.
DON GONDOCS
Jaj ne, tuti ebből csinálnak 5 vs 5 lövöldét a dinamikus taktikus harcok jegyében. Ha télleg lesz kampány akkor, azt se bánom ha fedezék harcos lövölde lesz, csak jelenjen meg.
26.
26.
Extol
Én is mint SW hater várom szeretettel.
25.
25.
zsocc-nrg
Nem volt rossz a Battlefront bár én csak a beta-val játszottam, a teljes verziót majd egy jövőbeni leárazáson bezsákolom. Ez az SW:RC2 egyébként mekkora lenne :D remélem nem teljesen kacsa a hír és tényleg meglépik végre, az pedig külön tetszik hogy a kampányon lesz a hangsúly.
22.
22.
Dreadlox
Ennek nem COD vonal állna jól. Sokkal inkább a Brothers in Arms szint. Vagy egy Left 4 Dead szintű hent 4-es co-opal. De az EA ezt is el fogja baszni. Egyedül a Fifát nem tudják elbaszni mert az már 10 éve ugyan azXD
19.
19.
crytek
Na ha azt meglépik akkor az Alan Wake után ez lesz a 2. game amit teljes áron előrendelek.
18.
18.
kastorhun
#15: Az idő megszépíti az emlékeket.
Az első két része sem volt annyira jó, korhoz képest csúnyák voltak, a második rész még az első résznél is rondább volt, erőszinti hibákkal tele volt a játék, és állítólag a szerverek borzalmasak voltak, a pályák pedig kicsik voltak.
17.
17.
bitbandita
Úgy kellene mint egy falat kenyér! Itt ez a hatalmas univerzum gyakorlatilag végtelen lehetőségekkel, de nemhogy egy rpg-t, egy jó akciójátékot nem képesek csinálni már mióta, csak a halál unalmas multis szarokból jön szökő évente. Szégyen, komolyan.
16.
16.
Drazhar
Szavakat sem találnék. Kb életem legjobb fps élménye, azóta is várom a folytatást, a könyveket is most kezdtem el.
14.
14.
mdr88
Adná az Ég hogy kapjon egy méltó utódot... Imádtam az első részt és utáltam hogy nem kapott befejezést...
13.
13.
Kocsis92
#11: maguktól persze, hogy nem találhatnak ki sztorit, de a disneyvel együttműködve, és mivel a disney rendeli meg a játékot, nagyonnislehetséges az előzméyntrilógiához kapcsolódó rész.
11.
11.
patka21991
Nem hiszem, hogy kapcsolódna az előzmény trilógiához. Szerintem ahhoz nincsenek meg a jogai az EA-nek. Ezért is maradhatott ki a Battlefrontból.
10.
10.
Kocsis92
#9: hopp ez lemaradt.
ugyanehhez a kérdéshez kapcsolódik: és ha átállt, köthető hozzájuk valamilyen jedi halála? vagy akármi nagyonrossz dolog?
9.
9.
Kocsis92
Srácok, valaki aki olvasta a könyveket segítsen. A csapat is "átállt" a birodalom oldalára?
7.
7.
kirschakos
#4: Így van, bármihez hozzá nyúlhatnak, hogy része legyen a kánonnak.
6.
6.
B-Shaggy
#3: Kezded azt érezni? Elég egyértelmű volt már régóta. Egy kis random Battlefront hate mindig jó.

Nagyon adnám, ha folytatnák, főleg, hogyha jó hosszú kampánya lenne, benne félúton egy hatvanhatos paranccsal, aztán pedig mint Imperial Commando folytatódna.
5.
5.
kirschakos
Majd akkor fogok örülni, ha tényleg igaz lesz :)
4.
4.
roli33
#1: Ez a legkevésbé számít. Ugyanis a Disney bármit beemelhet, felhasználhat.
1.
1.
Sun9us
Arról nem is beszélve, hogy már nem kánon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...