Forza Motorsport 6 - jönnek a Porschék?

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 1.
  • Pletyka
Link másolása
Az Amazon idő előtt megszellőztette a Forza Motosport 6 Porsche témájú DLC-jét, amely - minden meglepetés nélkül - a német gyár autóival bővíti a felhozatalt. Ha minden igaz, már március 1-jén megvásárolhatjuk.

Ha hinni lehet az Amazon webáruház adatlapjának, március 1-jén érkezik a Forza Motorsport 6 Porsche témájú DLC-je, amely 20 dollárt kóstál. A kiegészítővel megismerhetjük a német autógyár múltját, jelenét és jövőjét, kereken 20 verda kapott helyett benne, köztük az 1957 356A Speedsterrel és a tavalyi #19 Porsche Team 919 Hybriddel.

Az új autók mellett 48 új eseményt tolhatunk végig, köztük többjátékos kihívásokat, illetve a DLC tartalmaz egy új pályát is, a Virginia International Racewayt, hét különböző variációval.

Várjuk a Turn 10 hivatalos bejelentését!

27.
27.
crashpipi
#26: Én kipróbáltam a Forza 6-al a belépőszintű Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel-t. Teljesen használhatatlan, szürreális és borzasztó. Az volt a szerencsém, hogy a KonzolVilág biztosította a vásárlástól való elálláshoz a jogot és visszavásárolták tőlem másnap.
26.
26.
lesik20
Picit off, de van aki használ Kormányt a játékhoz? Vagy akármelyik Forzához. Akár boxon, akár PC-n.

Ha igen milyet ajánlotok.

Másik Off: Látom valaki nem érti meg hogy bannolták is senki sem látja az üzeneteit. Szép volt Yanez :P
24.
24.
Yanez
#17: Ameddig egy olyan tartalmas játékért pengeted ki a lét, amelynek szavatossága nem pár óráig tart, addig az összes többi dlc csak sima kiegészítő, amely nélkül valóban meglehet lenni, és csak akkor érzed úgy, hogy fegyvert tartanak a tarkódhoz, ha rajongója vagy annak a játéknak. Innen viszont az egész téma szubjektív, úgyhogy nincs is miről vitatkozni.
22.
22.
DON GONDOCS
Gyapjas állatok szagát érzem a kommentek alatt.
17.
17.
dzsiádzsó
#5: Kedves Yanez ma már nem tartanak fegyvert senkihez, de ilyen nagy cégeknél komplett marketing-PR cspaat dolgozik pszichológusokkal és tömérdek tanulmánnyal, hogy mégiscsak oda legyen tartva az a fegyver, úgy érezd meg kell venned, hogy teljes-értékű játékod legyen. Ezek az értékesítési modellek 2010 óta nagyon dominálnak és sajnos sikeresek is, így kritikai hangomat megtartom, mert gusztustalannak tartom továbbra is, hogy egy-egy ilyen projektnél már komolyabb tervek vannak a bevételt illetően, mint magával a játékkal kapcsolatban.
15.
15.
dzsiádzsó
#3: Warez :D az ugye megvan, hogy a fél évig nem tört Fifa16 eladásai nem nőttek :O??
Jé ismered a képletet warez(nem)=elmaradt vásárlással!
14.
14.
KőbányaKispest
Akinek van rá pénze és szereti a Poschéket az logikusan megveszi.

Akinek nincs és nem szereti a Poschéket az nem veszi meg.

Akinek egyik se se jó és sztrájkol, az igy járt.
13.
13.
crashpipi
#1: +3
És az sosem fordul meg senki fejében, hogy nem mindenki így áll hozzá? Vagyis, hogy ugyanannyira nem érdekli a 20 dollár, mint ahogy a teljes ár sem érdekelné?
És nem azért nem érdekli, mert ő birka...
12.
12.
Henry82
Ne aggódjatok, a Star Citizenhez van hajópakk 18 ezer dolcsiért is, ahhoz képest ez a huszas ajándék.
6.
6.
godach
#4: Persze tudom, de nem akartam felhozni megint a sok leárazott PC játékot. Sőt, nem is szeretnék ebbe belemenni, de igen is a konzolos vásárlók nagyon nagy halmaza pumpálja a vért a játékipar ereibe.

#Yanez
Bármennyire is szeretem a Forza sorozatot, és tisztelem a Turn10-et, akkor is pofátlanság. Ha kényszerítenek a vásárlásra, ha nem ;)
5.
5.
Yanez
#1: Az alapjáték enélkül is tartalmas, ugye? Inkább azt kérdezném, ki tart pisztolyt a játékosok tarkójához, hogy ezt most muszáj lesz megvenni? Hacsak 1 dolcsit számolok 1 db verdáért, akkor az nem is olyan sok, plusz az új verseny challenge-k. Persze a többi játékhoz képest, ennyiért akár egy season pass is jöhetne. Pl Driveklubban ezt jól megoldják, viszont ott alapból nem is volt annyi kocsi, mint a Forza 6-ban, ha jól tudom.
4.
4.
gamerplayer
#3: Olyan, hogy kiesés a warez miatt nincs, ez egy kamu. Aki warezol, eleve azért teszi, mert nem venné meg a játékot.
3.
3.
godach
#1: Valószínű, ezek a birkák fizetik ki a sok warezos kiesést is...
Tudom, tudom... neked is ezer felett van a steames játékok száma, gondolom, mint minden "csak" PC-snek.

Egyébként én is pofátlannak tartom a céget is és már a Horizon, 6 ezres rally packja óta neheztelek rájuk, hiába perfekt amit játék téren csinálnak.
2.
2.
semike
Húsz dolcsi....akkor nalunk lesz vagy 6000-6500.....azért ez a pofátlanság netovábbja
1.
1.
dzsiádzsó
20 dollár XD valaki tényleg benyalja még ezt a konzolosdit? Most komolyan valaki számolja már ki egy xbox-al mondjuk 2-3 évig szeretnék akár online is játszani a Forzával és minden kiegészítőjével, az mennyibe is kóstál :D
Fizessetek birkák, hizlaljátok a játékipart, hiszen annyi remek sok és igényes játék jött a konzolgeneráció váltás óta...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...