Assassin's Creed: Identity - irány Itália!

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Sokat ült rajta a Ubisoft, de remélhetőleg megérte: február végén jelenik meg az iOS alkalmazásboltjában az új mobilos Assassin's Creed, az Identity. Eddig ez a rész hasonlít leginkább a nagygépes verziókhoz.

Ha ismerős az Assassin's Creed: Identity címe, az nem véletlen, a játékot még 2014 októberében jelentették be, akkor ráadásul Új-Zélandon és Ausztráliában már elérhetővé is tették a játékot. Úgy tűnik, a "soft launch" nem ment simán, az legalábbis mindenképpen árulkodó, hogy a globális premierre csak február 25-én kerül sor, és az eredeti free-to-play modellt is kukázták, a játékért 5 dollárt kell majd fizetnünk.

Habár az Identity egy mobilos cím, érezhetően ez áll a legközelebb a nagygépes epizódokhoz. A választható négy kaszt egyikére építkezve alkothatjuk meg és fejleszthetjük a saját karakterünket, akivel a reneszánsz kori Itáliában kell majd felgöngyölítenünk a Varjak Rejtélyét. A játékot érintőkijelzős tapicskolással, virtuális analóg karokkal, illetve gombokkal, és gamepaddel is irányíthatjuk majd.

Az Identityről itt írtunk bővebben, ugyanitt egy gameplay videót is találtok a Blue Byte által fejlesztett címről. A Unity motort használó alkotás egyébként iOS 7 operációs rendszert, és iPad 3-at, illetve iPhone 5-öt követel meg alsó hangon.

6.
6.
mestermagyar
#4: Az identity unity motorral a unity meg identity motorral jön.
5.
5.
delphijos
#1: Nem feltétlen erre a címre gondolok, de én inkább fizetnék egy játékért, mint letöltsem ingyen, és utána fizethessek mindenért. Bár én mobilon (tableten) nem játszom, de ha jó a cucc, 5 dollár bem egy agyament összeg amúgy....
4.
4.
KőbányaKispest
Unity Indentity mik ezek a b*zi cimek?
3.
3.
SLi
#2: " a képen látható hely"
A firenzei Santa Croce templom,
amúgy ez nem jelenti hogy ne kellett volna dolgozni rajta
2.
2.
adamsfamily
Biztos sokat kellett dolgozniuk vele.A képen látható hely már a 2. részben benne volt Firenzében.
1.
1.
Effecta
5 dollár... Bravo Ubisoft :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...