Így néz ki most a Skywind

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 4.
  • Videó
Link másolása
A Skyrim motorjával készülő Morrowind-remake lassan, de biztosan halad a beteljesedés felé, a februári fejlesztői alfaváltozatot most be is mutatják nekünk a készítők. Egy csomó tartalom és funkció került bele.

Már két éve is írtunk a Skywindről, és bár a projekt azóta sem készült el, legalább a munkálatok haladnak. Aki nem tudná: lelkes modderek csapata újraalkotja a Morrowind című szerepjátékot a The Elder Scrolls V: Skyrim motorjával. A decemberi alfaváltozat óta számos aspektusában frissült a mod, szebb lett, és több tartalom került bele.

Egy darabig még biztos nem fog megjelenni a Skywind, de reméljük, hogy (ha lesz) még az új The Elder Scrolls-játék premierje előtt megkaparinthatjuk.

12.
12.
drat576
#10: Azért kell rárakni pár grafikai modot.
11.
11.
pszihoapu
azert keszult ez mar oblivion motorral is, olyan sokaig tartott a totymorges, hogy elobb jott ki a skyrim mint az. szal nagyon senki ne remenykedjen...
10.
10.
Chrysh
#7: Nagyon messzemenően nem zavar a régi, csúnya grafika, de ez már kiesik ebből a határból
9.
9.
drat576
8.
8.
drat576
#7: Gondolom sokan erre várnak, mert nem szeretnek modokkal foglalkozni. Hát szerintem itt is lesz pár lépés mire egyáltalán fut és normálisan be lesz beállítva, ne várjon senki díszdobozos kiadást :)
7.
7.
drat576
#5: Ha jót akarsz, szerintem ne erre várj. GoG-on elérhető a játék, plusz fel van készítve a mostani rendszerekre. Ingyenes a Nexus Mod Manager. Morrowind Nexus-on picit körülnézel, ami tetszik csak letölteted a NMM-rel, kb 2 kattintás, az be is állítja neked.
(van még 2 kiegészítő is, szép nagyok: Tribunal és a Bloodmoon - Ahol a Bloodmoon játszódik ott vesz részt a Skyrim Dragonborn DLC-je, csak a Morrowindes verzióban sokkalta nagyobb a terület. Kicsit más is, akkor még nem robbant fel a Red Mountain, így nem olyan csupa hamu minden. Remélem nem írtam sok hülyeséget, az én emlékeim se csalhatatlanok :)
6.
6.
drat576
Hát nem tudom ebből mikor lesz játék. Attól tartok hogy ebből csak bóklászás marad.
Plusz teljesen más a Morrowind rendszere és játékmenete mint a Skyrimé, azt nem tudom hogy oldják meg. Végülis berakhatnák a Skyrim rendszerét is, szerintem a mai játékosoknak az könnyebben emészthető. De az a rengeteg küldetés...az egy modder csapatnak kb egy élet munkája. De drukkolok nekik.
5.
5.
Chrysh
Ha kész lesz, akkor legalább kitudom tolni a Morrowind-et kipofozott látvány mellett.
3.
3.
Csoki80
Jóféle várom már...
1.
1.
mestermagyar
Oda se ézek mert a végén kiverem rá. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...