Két játékká bomlik a H1Z1

Két játékká szedik szét a H1Z1-et, melyből az egyik ráadásul a nyáron konzolokra is megjelenik. A fejlesztő Daybreak Game Company szerint így több játékos igényét is ki tudják elégíteni.

Két játék lesz a H1Z1-ből: az eredeti, nyílt világú és túlélésre építkező játék a Just Survive alcímet kapta. A másik cím, a H1Z1: King of the Kill, egy aréna shooter lesz, melyben helyet kap majd a népszerű Battle Royale mód is.

A H1Z1: King of the Kill a nyár folyamán ki fog lépni az Early Accessből és PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Az ára 20 euró lesz, de ettől függetlenül lesznek mikrotranzakciók is. Jens Anderson, a játék(ok) kreatív direktora szerint épp a közösség mutatott rá, hogy már hónapok óta két külön játékon dolgoznak. Ezért inkább kettészedték a H1Z1-et, mert így számukra is könnyebb a fejlesztés.

És hogy mi van azokkal, akiknek már megvan a H1Z1? Aki február 17-ig megvásárolja a H1Z1-et (körülbelül 20 euróért) a Steamen, az mindkét játékot megkapja. Ezután már csak külön-külön lehet majd őket megvenni.

18 komment - szólj hozzá!