Két játékká bomlik a H1Z1

Link másolása
Két játékká szedik szét a H1Z1-et, melyből az egyik ráadásul a nyáron konzolokra is megjelenik. A fejlesztő Daybreak Game Company szerint így több játékos igényét is ki tudják elégíteni.

Két játék lesz a H1Z1-ből: az eredeti, nyílt világú és túlélésre építkező játék a Just Survive alcímet kapta. A másik cím, a H1Z1: King of the Kill, egy aréna shooter lesz, melyben helyet kap majd a népszerű Battle Royale mód is.

A H1Z1: King of the Kill a nyár folyamán ki fog lépni az Early Accessből és PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Az ára 20 euró lesz, de ettől függetlenül lesznek mikrotranzakciók is. Jens Anderson, a játék(ok) kreatív direktora szerint épp a közösség mutatott rá, hogy már hónapok óta két külön játékon dolgoznak. Ezért inkább kettészedték a H1Z1-et, mert így számukra is könnyebb a fejlesztés.

És hogy mi van azokkal, akiknek már megvan a H1Z1? Aki február 17-ig megvásárolja a H1Z1-et (körülbelül 20 euróért) a Steamen, az mindkét játékot megkapja. Ezután már csak külön-külön lehet majd őket megvenni.

18.
18.
Cooper911
Wishlist-ben egyel kevesebb cím...
17.
17.
Stranger
#16: és persze a mikrotranzakció ugyan úgy marad... hova tud még süllyedni a játékipar...
16.
16.
pszihoapu
azert ez rendesen a pofatlansag teteje, early accesben megvehettel egy FTP-nek igert jatekot beta teszterkent, aztan inkabb megis fizetos lesz de mindjart ketto. ilyenkor szep hallani hogy az UBI a penzlehuzos szar szemet kiado...(mindegyik az, talan csak a CDRED az egyetlen ami korrekt)
15.
15.
Akkor most mar 2 jatek fog soha elkeszulni...
14.
14.
mestermagyar
#13: Eehhh inkább ott se. Hamár dayz legacy, akkor is inkább Arma 3 és a zombi modok. Nem toltam, de szerintem egy standalone dayz-hez 10-szer gyorsabban fejlődik és valszeg a technikai határok sokkal magasabban helyezkednek el.
13.
13.
Dreadlox
De jó hogy verték a mellüket, hogy ez biza free to play lesz, nem változik a model. Hát thx. Amúgy is ocsmányul kezdett az airdroppokkal, most ez az új bizniszmodel. Komolyan már a játékokat úgy fogják eladni mint az újság mellé kapható modelleket. Az első 1-2 darabka csak 500 Ft a következő adag 5000ft az azutáni 10000. Maradjatok inkáb az Arma 2-es DayZ-nél.
11.
11.
Chrysh
Eddig egy játék volt, amivel nem bírtak előhuzakodni, most ugyanebből csinálnak kettőt! Mondhatom, elképesztő...
10.
10.
mestermagyar
#9: Jó ezt megadom. De nem kereskedni megyek arra a kva játékba! Lehet csak én, de valahogy kavarog a gyomrom ettől. Ki az aki kereskedéssel tölti az idejét játék helyett? Brrr. Annyi élvezetesebb és nagyobb pénzt hozó tevékenységet lehet helyette mívelni ha tényleg akarsz GTA-t. Tiszta kádárikusz hozzáállás.
9.
9.
Adamknight
#7: Dotáról nem tudok nyilatkozni, de pl Cs go árát én kb 2 hónap alatt visszahoztam, mert kapsz skineket/fegyvereket csak mert játszol a játékkal, amiket aztán a steam marketen eladhatsz. Többek között ez a pénz is hozzájárult, hogy megvegyem a gta 5-öt :D. Fél éve van meg a cs de még mindig az alap fegyverek skinjei vannak nálam. Amiket kapok azokat eladom. Engem speciel hidegen hagy hogy hogy hogy néz ki a fegyverem, inkább örülök, hogy egy kis profitot tudok belőle szerezni, nem hogy ráköltök :D. Szóval ja, ha f2p és csak skineket lehet benne vásárolni igazi pénzért, vagy olyan tárgyakat, amiket ingyen is megszerezhetsz egy kis idő ráfordítással, én addig mindig jobban fogok örülni egy f2p játéknak, mintha más üzleti modellt alkalmazna.
7.
7.
mestermagyar
#6: Nocsaknocsak. Mit keres akkor 800ezer aktív player a dota-ban? És az 500ezer CS-s? Van ugyan játékom amihez már 2.vh-s modok jönnek meg a gyakran játszott mapokat a 2 ujjamom nem tudom megszámolni de nincs sok playere.
6.
6.
#5: Szerintem tevedsz, a legtobb gamer nem erre vagyik.
5.
5.
mestermagyar
#3: Igazából ha lehúzós free to play lenne még akkor is tódulnának az ökrök. A survivalnak még nincsen meg a CS-je. Ez meg kiváló jelölt. A mai gamer mi másra sem vágyik mint tradeléssel vagy mikrotranzakcióval megdobott, tartalomban korlátozott játékra az olcsó és ingyenes jelző alatt hogy aztán jól behúzza és több pénzt költsön a kedvenc karaktere sapkájára mint amiből már valami Arma 3-at is kaphatott volna.
4.
4.
mestermagyar
Ezek a survival játékok márcsak ki akarják zsebelni az embereket még mielőtt azok 10 óra játék után átnyargalnak rustra és ark-ra. A dayz recept itt ér véget. Nem lehet több álszent játékot eladni ami realisztikus mégis tps, egyszervevős mégis mikrotranzakciós, Pénzelt projekt mégsem halad előre.

Csak hasonlításképpen: a rust 14 euróért kínál mindent amit ez tud, és bármilyen játékmódot beleszerkeszthetnek az adminok. Talán a konzolok közönségét le tudják rabolni lévén őnekik nem volt sok esélyük dayz-t tolni, a dayz meg ki tudja mikor lesz kész konzolra.
3.
3.
Adamknight
A poén az, hogy mind a két játékért 17-e után 20-20 tehát összesen 40 eurót kell majd fizetni. Amúgy halkan jegyezném meg, hogy eddig úgy volt, hogy free to play lesz, amint kijön early accesből. Szóval ez elég nagy pofátlanság a részükről.
2.
2.
Tehat konzolra csak multikent jon vegul? Sajnalom :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...