Frissítve: Red Dead Redemption - Xbox One-on is

A hivatalos bejelentést megelőzve, egy kis ügyeskedéssel már Xbox One-on is játszható az előző generáció egyik legsikeresebb és legkedveltebb játéka, a Red Dead Redemption.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#24
#23: nem mellesleg meg...evvel is pont úgy meg kell tanulni, mint egérrel, csak a fejlődési görbe sokkal nagyobb és nehezebben teljesíthető, viszont garantálom, aki már egy generációt lenyomott a controller mellett azt egy percig nem zavarja
#23
#22: nem vagy köteles használni a rásegítést, ki lehet kapcsolni...másképp, szerintem sokkal életszerűbbé teszi az egészet, hogy nem tudsz mindig headshotokat adni és centire pontosan célozni (bár szokás kérdése az egész)
#22
#21: kosz, de az meg olyan lama dolog sztem. inkabb megtanultam, hogy shooter gamet csak PC-re veszek-akarmekkora a hype.
#18
#17: :D jah, nyilvan.
#17
#15: mért? sajnálod őket?
#16
Azért mert egy játék mai szemmel csúnya ugymond még lehet jó.sőt.....:) ugyh ez butaság -szerintem.
#15
inkabb pc-re adnak ki! :( ps3-on megvan, de keptelen vagyok leloni benne barkit is kontrollerrel.
#14
#13: A GUN-t is anno repdesve vittem végig, tavaly feltettem kicsit nosztalgiázzak s nevetnem kellett mennyire kezdetleges most így más szemmel nézve. Mondanom sem kell sokat nem ült a gépen.
#13
#3: Bánom, mert még azóta sem sikerült végigvinni ezt, s mire valahogy hozzájutok már ősküvel lesz s nem fog annyira lenyűgözni (már most az 720ban)
#9
#8: +1
:D
#8
#5: Legalább olyan jo, ja de nem neked :(
#7
WOW a Left 4 Dead 2-nek nagyon örülök, anno megvettem 360-ra.