Kiadó lesz a Humble Bundle-csapatból

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 9.
  • Biznisz
Link másolása
A Humble Monthly szolgáltatás előfizetői ezentúl olyan játékoknak is örülhetnek, amelyeket csak és kizárólag ők kapnak meg. A fejlesztést minden esetben a Humbe Bundle-csapat finanszírozza.

Bejött a Humble Bundle szervezőinek új húzása, a Humble Monthly már 70 ezer előfizetővel büszkélkedhet. Ahogy a neve is sejteti, ez egy előfizetéses szolgáltatás, amely révén a játékosok havi 12 dollárért kapnak egy csomagot, benne különböző játékokkal. A csavar az, hogy a pakk tartalmáról szinte semmit nem lehet tudni előre, egy játék címét hajlandók csak elárulni a srácok.

Februárban például az Alien: Isolation, a Titan Souls, a Broken Age, a Volume, a Penarium, a Dropsy, a Planetoid Pioneers demója és az Elephant in the Room című játék járt az előfizetőknek. Utóbbi különösen érdekes, az ugyanis egy exkluzív, a Humble Bundle-csapat kiadásában megjelent játék. Az előzetese alapján nem tűnik nagy számnak, viszont a szervezők részéről mindenképpen fontos újdonság a modelljük továbbfejlesztése.

A Humble Bundle társalapítója, John Graham szerint a Humble Monthly havi szinten hoz nekik kiszámítható bevételt, ez teszi lehetővé, hogy a pénzt kisebb játékok fejlesztésébe fektessék, majd exkluzív címként árulják őket.

A következő Humble Monthly-csomag egyébként március 4-én élesedik, és az ARK: Survival Evolved már biztosan a része lesz.

2.
2.
mestermagyar
#1: Igazi kádárikusz hozzáállás xdd.
1.
1.
crytek
Jó ez a 12$-os cumo. Ha ügyes az ember és szerencsés lehet vele "szépen" keresni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...