Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
#7: Köszi a választ. :)
#10
#9
Az én kommentemet aztán nagyon fontos lehetett törölni, sokaknak ártottam vele :)

#6 tényleg tök régen volt, de a 2. után már mindent láttál belőle. Sztoriról gyakorlatilag már felesleges volt beszélni, folyamatosan csak a gore, ami még szánalmas is volt sokszor, önmaga paródiája lett. Kedvencem az volt amikor valakinek azt mondták, hogy vágd le a kezedet, és akkor nem tépődik ketté a nő ott. A hapsi az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy nekiáll levágni a kezét, azt végignéztük, de már túl késő volt, ezért még egy jó kis félbetépést is láttunk, miért ne.
#8
#1: Senki sem rendelt trollt, lehet vissza vinni a gyártóhoz.
#7
#4: A többiek követték, a producerrel együtt. Az Amazonon lesz közös autós műsoruk.
#6
Törölt felhasználó
#5: De ahhoz képest már tök régen volt az uccsó.
#5
YanezModerátor
Mennyi bőrt akarnak még lehúzni a Fűrészről? Komolyan mondom, olyan, mint a filmipar AC-je. :D Deadpool folytatásán nem lepődöm meg, elvégre mostanság minden egyes képregény-film kap minimum 3-at.
#4
Régi Top Geares arcokkal mi lett? Jeremy Clarksont tudom kirúgták, mert megvert egy dolgozót, és utána mi lett velük? Nagy arcok mind a hárman.
#3
#1: Ahogy nézem most is bőven Sonicozhatnál :)

Deadpool jöhet, Assassin's Creed jöhet, Fűrész stábjára remélem rázuhan a stúdió, Sonic frencsájzot meg úgy ahogy van a Segának el kéne temetnie, szánalmas az egész, amit csinálnak vele.
#2
#1: Pfffff..... Szerintem az "értelmi szinted" még mindig ott van ahol 10 évesen volt.... (de az is lehet, hogy még alacsonyabb lett)