Már idén megkapjuk a Titanfall második részét?

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 11.
  • Pletyka
Link másolása
Az akciófigurákat gyártó McFarlane Toys nemrég örömmel jelentette be, hogy a Respawn Entertainmenttel is sikerült megállapodniuk, és már idén boltokba küldik a korábban bejelentett Titanfall 2 figuráit.

Ebből pedig arra lehet következtetni, hogy az Electronic Arts korábbi pénzügyi jelentésében megerősített Titanfall 2 a várakozásokkal ellentétben nem 2017 első negyedévében, hanem sokkal hamarabb, még idén, jó eséllyel a karácsonyi szezonban boltokba kerülhet. Ugyanis arra nagyon kicsi az esély, hogy a játék új monstrumainak figurái előbb jelenjenek meg, mint maga a Titanfall 2.

A játékhoz készülő akciófigurákat gyártó McFarlane Toys egyébként nem cáfolta ezt a következtetést, bár megerősíteni se kívánta. A cég elnöke, Todd McFarlane viszont elárulta, hogy az egyjátékos móddal is erősítő folytatás, nagyon ott lesz a szeren. és nem fogunk hinni a szemünknek, ha meglátjuk a végterméket.

9.
9.
McDuff
#8: én még mindig agyalok rajta,majd vmit vhova írj már róla légyszi,hogy tolják e még 360-n,nem akarnék csak botok ellen nyomulni.
8.
8.
godach
Ha minden igaz, akkor 360-on hétfőtől csapok bele a lecsóba az első résszel. Kíváncsi leszek rá, mert anno az Originen volt egy kis próba, de sikeresen elcsesztem az időt. Nem vagyok nagy multis, így nagy elvárásaim sincsenek. Eddig tetszett az alapötlet.
7.
7.
KeXxX
#4: Bizony! :) BO3 és BF4 mellé jó lesz.
6.
6.
BloodyDeath
Na erre én nagyon kiváncsi leszek. Érdekelt volna anno az első része, de az only multy valahogy nem fekszik nekem. De égy sztori móddal már simán kell. Aztán ki tudja? Lehet, hogy beszippant a multija is.
5.
5.
ADMlN
Az első részt rengeteget nyúztam, ezt is várom szeretettel.
4.
4.
Jó lesz, jön végre PS4-re is :)))
2.
2.
supair
Na ezt baszottul varom!!!!
1.
1.
McDuff
Akkor egy "E3"-as bejelentés most már 1000%.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...