Meglepetés: idén is lesz Call of Duty

Link másolása
Mostanában több évente jelentkező sorozat is parkolópályára került, azonban a Call of Duty esetében nem kell ilyesmitől tartaniuk a rajongóknak - 2016-ban sem maradunk CoD nélkül.

Az Infinity Ward a Twitteren erősítette meg, hogy 2016-ban is lesz Callof Duty, amit ők fejlesztenek. Mostanában több nagyobb évente jelentkező játéksorozat (Need for Speed, Assassin's Creed) is parkolópályára került, így végül is kicsit megnyugtató lehet a rajongóknak, hogy idén sem maradnak Call of Duty nélkül.

A játékról sajnos egyelőre semmit sem tudunk - a csapat utolsó fejlesztett játéka a 2013-as Call of Duty: Ghosts volt, mely egy kissé gyengébbre sikerült a sorozat többi részéhez képest. A hangulat rendben volt, azonban túl sokat ígértek a fejlesztők, mely ötletekből végül nem lett semmi. Ennek ellenére a csapat érdemeit továbbra sem szabad elvitatni, hiszen az ő nevükhöz fűződik a Modern Warfare-széria, melynek tagjai talán a legszebb emlékeket hozzák elő a rajongókból. Az új CoD megjelenése nagy eséllyel ősszel várható.

34.
34.
#33: toljad ha mar megvetted :-)
32.
32.
Neo1989
Mindenki tudja h Ghosts 2 lesz ezt simán le leget vágni az 1 végéből.
30.
30.
kopic
#18: +ott van meg a szabályos WH is.
28.
28.
gomba56
Már nem szeretem a CoD-ot! Szerencsére a az utóbbi pár részt kihagytam! Lehet, hogy a multi pörgős de jobban szeretem a nagyobb tereket!
1. Unalmassá vált a széria
2. Meg 5 év múlva is csak 25 %-al tudják lejjebb vinni az árakat! Szóval akciósan is drága nekem!
24.
24.
Raam989
#23: Itt a keves palya ellenere sincs ket egyforma meccs, mert eleg sok valtozo tenyezo befolyasolja a dolgokat. Minden karakter egyedi kepessegekkel rendelkezik, a palyakon tobb ponton, random vannak elszorva az objektivak es mivel tokeletesen nem lehet bevedeni a helysegeket, mindig akad izgalom a meccseken. Nomeg a robbano szerekkel ugy rendezed at a palyat ahogy akarod...
Ha varsz vele, azt jol teszed, ugyanis tele van buggal a jatek jelenleg is, de serenyen javitgatjak oket. Saccra 1-2 honap es minden patent lesz.
23.
23.
Caleon
#22: Akkor lehet, hogy megvárok egy leárazást... Csak féltem, hogy esetleg a Hardline-hoz hasonlóan kifullad a játék, bár sok pozitív visszajelzést hallani.
22.
22.
Raam989
#20: Nyilvan partyban, kommunikalva a legjobb es leghatasosabb a jatek, de a kozhiedelemmel ellentetben egyedul is elvezheto. Csak el kell fogadni a tenyt, hogy itt elsosorban a csapaton mulik minden es csak masodsorban szamit az egyeni teljesitmeny, tehat random emberekkel nem lehet minden meccset megnyerni.
21.
21.
usssephora
ww2 vagy egy teljesen vietnamra (mer a black ops ban csak kitekintés volt vietnamra) épülő új cod kéne
20.
20.
Caleon
#19: R5 siege csak partiban, fülessel élvezhető, ugye? Vagyis arra nem árt konkrét csapatot összehozni, gondolom.

#18: a BO3 azért lényegesen visszavett az akrobatikus elemekből az AW-hez képest. Sokszor lemegy egy halom csata, míg nem látok senkit nagyon ugrándozni. Talán a következő rész már megint tradicionális lesz. VH téma lassan visszajöhet, volt idő, amikor a csapból is az folyt, gondolom ezért is szakítottak vele.
19.
19.
Raam989
En a bo3-al rajottem, hogy vegleg kioregedtem ebbol az agyatlan, tulporgetett ugrandozasbol. Belassultam, nincsenek mar meg a reflexeim ehhez az arena lovoldozeshez es ugy az egesz kozosseget megutaltam. Az uj jatekomat az r6 siege szemelyeben talaltam meg. Az a lassu, megfontolt, kempelos jatekmenet valo nekem.
Szoval felolem johet az uj cod, de en mar nem vagyom arra a porgesre...
18.
18.
Ha vegre kivennek az ugrandozast, falon futast, jump pack hulyesegeket akkor ismet erdekelne. Egy II. VH-s, vagy hideghaborus esetleg Cod 4 erdekelne, csak tenyleg hanyagoljak mar ezt az ugrabugrat.
15.
15.
Caleon
#14: AW-ben nekem Comeback, Terrace és a városi pálya (Denver?) bejött, de végülis mindegyiket megszerettem a végére, mert elég sokat játszottam rajtuk.

BO3-ban Hunted és Combine zseniálisak, de pl. Metro nagyon nem az én műfajom. Persze Combine is sok volt tízszer egymás után, de szerencsére azóta megoldották a szavazás kérdését.
14.
14.
dante92
A Ghost fényévekkel jobb volt, mint az Advanced Warfare. Last Gen-en egészen elképesztő grafikája volt és a szörnyes mód sem volt elhanyagolható.
Az összes CoD-ból minimum egy pálya kedvencem (ebből az éjszakai tűzijátékos-lopakodós rész az egyik), azonban az AW-ban egy sem ragadt meg igazán- pedig mindenki szerint jobb a Szellemeknél.
Remélem a Ghost 2-t heggesztik. Nálam első napos vétel lesz!
13.
13.
Chrysh
6.
6.
McDuff
tudjuk,tudjuk,adóbevallás leadása,aztán meg az új CoD bejelentése.
5.
5.
Codehook1337
Nem az modern warfaret koszonhetjuk nekik hanem a CODOT es az egyetlen jatek ami hasonlit az eredeti codra az a ghost volt. A modern warfare es tarsai mar reg nem cod feelingu jatekok nem ugyanaz a hitbox stb. Nagyon remelem, hogy 2. Vh t kapunk toluk ha kapunk valaha egyaltalan. De ha egyszer kapunk egyaltalan valaha azt az iw csinalja ne a masik 2 gagyi fejleszto csapat (vagy ha jon 2. Vhs jatek az a respawn csinalja mert ok az igazi iw es a titanfall 2 mellet elvileg dolgoznak egy masik jatekon is hatha az lesz.)
4.
4.
Caleon
3 csapat dolgozik a CoD-okon, a Treyarch, az IW és a Sledgehammar, így 3 éves periódusokban jelennek meg ezek az évenkénti játékok. Az NFS-nél szimplán kifulladtak a fejlesztők. a Criterion a Burnoutot adta el újra és újra, míg a Ghostnál a tehetség hiányzik.
3.
3.
traumraise
Egyétek, vegyétek a szemetet. Ez a cod olyan a játékiparban mint az étkezésben a chips meg a kola...finom és tömöd magadba de semmi érték nincs benne csak káros.. De jo lenne végre ha egyszer a kutya nem venné meg a játékukat és pihenőre tennék ezt az ezer éves motor alatt futó cheattengert.
2.
2.
zoomer
Cod bajok vannak:mindig a legdragabb es sokaig tartja az arat,viszont az is igaz h ez egy tobbjatekos orintalt szorakozas ami foleg!! konzolokon veheto eszre mert pc n szinte senki! azaz nagyon kevesen toljak,hogy mi miatt ez szubjektiv.Szemely szerint sokat toltam meg evekkel ezelott konzolokon...ami sok kellemes jatekot okozott nekem-foleg a hc search n destroy jatekmodok,mert ott legalabb nem tudtak ervenyesulni az ujjonc 15 eves gyerkocok-mert ugyebar mindenki annak titulalja be a codot ami egyaltalan nem igaz.
1.
1.
ribizly
"mely ötletekből végül nem lett semmi"
LOL Dehogynem! Rettenetes mennyiségű feature ment bele a Ghosts-ba, csak már nem futott el minden gépen, amin az addigiak és így bukta lett. Pedig a Black Ops első része után az jött be leginkább. Én nem fogom bánni, ha folytatást kap.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...