Meglepetés: idén is lesz Call of Duty

Mostanában több évente jelentkező sorozat is parkolópályára került, azonban a Call of Duty esetében nem kell ilyesmitől tartaniuk a rajongóknak - 2016-ban sem maradunk CoD nélkül.

Az Infinity Ward a Twitteren erősítette meg, hogy 2016-ban is lesz Callof Duty, amit ők fejlesztenek. Mostanában több nagyobb évente jelentkező játéksorozat (Need for Speed, Assassin's Creed) is parkolópályára került, így végül is kicsit megnyugtató lehet a rajongóknak, hogy idén sem maradnak Call of Duty nélkül.

A játékról sajnos egyelőre semmit sem tudunk - a csapat utolsó fejlesztett játéka a 2013-as Call of Duty: Ghosts volt, mely egy kissé gyengébbre sikerült a sorozat többi részéhez képest. A hangulat rendben volt, azonban túl sokat ígértek a fejlesztők, mely ötletekből végül nem lett semmi. Ennek ellenére a csapat érdemeit továbbra sem szabad elvitatni, hiszen az ő nevükhöz fűződik a Modern Warfare-széria, melynek tagjai talán a legszebb emlékeket hozzák elő a rajongókból. Az új CoD megjelenése nagy eséllyel ősszel várható.

39 komment - szólj hozzá!