Újabb Dead Island-játék közeleg

Link másolása
Az ausztrál korhatár-besorolást végző bizottságnak hála idő előtt lelepleződött az új Dead Island-játék. Sajnos azonban a címén és a fejlesztőcsapaton kívül nem tudunk még semmit róla.

Az ausztrál korhatár-besorolást végző bizottságnak hála lelepleződött a Dead Island: Retro Revenge, melyet az eddig főleg kisebb játékokat fejlesztő Empity Clip Games készít. A játékról sajnos nem tudunk semmit, de a címből ítélve egy újabb spin-offról lehet szó. A fejlesztőcsapat alapján arra tippelnénk, hogy inkább valamilyen kisebb cím lehet ez.

Bármennyire is jól sikerült a 2011-es Dead Island, mióta lelépett a Techland, a sorozat csak egy helyben toporog. A Riptide című mellékág után bejelentették a folytatást, melyet a Spec Ops: The Line-ról elhíresült Yager fejlesztett sokáig, azonban tavaly 2016-ra tolták a megjelenést, majd végül a fejlesztőcsapat is otthagyta a projektet. Közben két spin-off is megjelent a sorozathoz: a borzalmasra sikerült Escape Dead Island, valamint a MOBA-szerű Dead Island: Epidemic, mely végül megszűnt, mivel senkit sem játszott vele. Tavaly ősszel az első rész felújított változatáról is pletykáltak - nem tudni, ebből végül mi lesz.

21.
21.
p3ti
#9: Én anno még láttam az első trailereket róla, és el sem tudtam volna képzelni hogy a dead island ne legyen jó játék. Megjelenése napján futottunk a boltba érte, majd elkezdtünk vele coopba játszani. Összességében szerintem a valaha kiadott legnagyobb csalódás volt számomra. Unalmas, monoton és "logikátlan" - dying light számomra detto ugyan ez. Biztos volt akinek ez nagyon bejött, de én soha többet ilyen játékot.
20.
20.
crytek
Szeretjük a Dead Islandokat jöhet.
19.
19.
KeXxX
#9: a Riptide egy fos lett. A Dying Light a király. Alapból így kellett volna megcsinálni az Island-et.
18.
18.
kopic
Szerintem az 1.resz teljesen tűrhető volt, bar én is minel hamarabb vártam, hogy vege legyen.
17.
17.
hoaw
Én is bírtam a Dead Islandet, több mint 50 órát raktam bele. Majdnem az összes teljesítményt megszereztem.
16.
16.
giga321
Elején nagyon jó volt és élveztem a Dead Islandot. A nyaralós paradicsomi rész és a 2. Pálya a város még jó volt, de utána az erdõ és a börtön rém unalmas volt. Alig vártam, hogy vége legyen. + az a zseniális ötlet, hogy a fegyvereket amiket magamnak fejlesztek az pénzbe kerül kiégtem.

Ma megyek a Dying Light Enchanced Editionért.
15.
15.
Hardy
#9: Te se sokat játszhattál vele akkor öregem.
14.
14.
gomba56
Ezek a zombis játékok számomra tök unalmasak!
13.
13.
Chrysh
#9: Jó a Dead Island, de a botrányosan megtévesztő trailere alapján mindenki sokkal többet várt volna tőle.
12.
12.
shooter1234
Egynek elment a dying light, de sokadjára járva ugyanazon a helyszíneken már baromi unalmas lett. Simán tudtam hogy honnan fognak felkelni a scriptelt zombik. A Dying Light megjelenése után már egyáltalán nem érdekelt a Dead Island.
9.
9.
Extol
Jó a Dead Island mindegyik része. Aki mást mond az soha nem is játszott vele
8.
8.
B.V.Ampire
Az első rész okés volt, leszámítva az optimalizatlanságát. A Riptide már egyenesen játszhatatlan volt (szidtam is őket, amiért megettem és nem tudtam vele normálisan játszani). Az, hogy most mit művelnek vele, pedig egyszerűen megalázó. Még egy city interactive játék sem érdemelné meg ezt a bánásmódot, pedig ha valamelyik kiadó tulajdonképpen sz*rokat gyárt, az pont az.
7.
7.
Simonus18
Dead Island amolyan közepesen jó volt míg a Dying Light ki nem jött. Azután inkább csak el akarom felejteni hogy létezett is valaha az a gém.
6.
6.
Caleon
Én nagyon szerettem az első részt. Voltak az irányításnak rákfenéi, de a látvány, a hangulat és a játékmenet zseniális volt szerintem.
5.
5.
Dreadlox
Nemtudom, de nekem tetszett az első rész is :D
3.
3.
Rakottkrumpli
#1: kb... Fel is nevettem ezen a mondatrészen: "Bármennyire is jól sikerült a 2011-es Dead Island..." :D Semennyire sem sikerült jól...
2.
2.
Hardy
Első rész se sikerült jól. :D
1.
1.
McDuff
óriási kihagyott ziccer ez a játékszéria.az első résztől kezdve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...