A hét legjobb játékakciói

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 12.
  • Akció
Link másolása
Újonnan induló rovatokban hétről hétre összegyűjtjük azokat a játékokat, amelyeket éppen akciós áron vásárolhattok meg. Igyekszünk minden igényt lefedni, így a konzolos akciók mellett a PC-s leárazásokat is górcső alá vesszük.

Múlt héten az Electronic Arts gyakorlatilag minden létező termékét leárazta, így nem csak saját platformján, az Originen, de az Xbox Store-ban és a PlayStation Store-ban is elképesztően olcsón és kedvezményesen lehetett hozzájutni olyan címekhez, mint a Dead Space 2, a Battlefield 4 vagy a Battlefield: Hardline.

A héten ezúttal nincs kifejezetten kiadóra szabott akció, de azért így is bőven akad játék, amit olcsóbban vehettek meg.

GOG.com:


A további akciókért látogassatok el a GOG.com oldalra.

Steam:


A Steam éppen futó heti akcióit itt találjátok, viszont a mai nappal véget ér a Lunar New Year Sale is, aminek keretén belül rengeteg további játékot is leárazott a Valve. Úgyhogy érdemes sietni.

PlayStation 4:


Az Electronic Arts-játékok leértékelése egészen február 17-ig tart. A teljes listát itt találjátok.

Xbox One:


Az Xbox ajánlatainak teljes listáját erre találjátok.

33.
33.
Giggsy
#30: A G2A is elég hivatalosnak tűnik, ettől még bőven van veszélye az onnan vásárlásnak. Mindig vigyázni kell az ilyen oldalakkal. Nemrégiben a Ubisoft tiltatott le egy csomó ilyen úton értékesített kulcsot.
31.
31.
Shifty
#26: Köszi,elmentettem őket.
30.
30.
Perseus84
#27: A nuveem hivatalos oldal. Az isthereanydeal.com mindig kozzetesz onnan dolgokat. Nem kell aggodni. Onnan nyugodtan vasarolhattok
29.
29.
LeonAran
#27: Vásároltam már mindkettőről , de szerintem nem olyan.
28.
28.
Necreon
#26: Oh és még: amazon.com . Amerikai lakcímet megadva piszok jó akciók vannak, és a kulcsok 90%-ban az ilyen akcióknál woldwide copy-k (fel van tüntetve elég látványosan ha nem).

Egyébként pedig kb. a legjobb forrás: https://www.reddit.com/r/GameDeals
27.
27.
Necreon
#24: A Nuuvem olyan mint a G2A, grey market. Azaz nem tudod hogy a kulcsok honnan vannak, lehetnek lopottak, olcsón oroszoktól vagy braziloktól behúzottak amikre sokszor utólag kerül régiózár.

Vásároltam már én is G2A-ról szerintem vagy 5-6x, de akkor is ez az utolsó lehetőség.
26.
26.
Necreon
#1: greenmangaming.com
bundlestars.com !!!
indiegala.com
gamersgate.com
humblebundle.com


Csak így fejből hogy honnan kapok állandó e-mail hírlevelet.
24.
24.
LeonAran
Ezen a brazil oldalon meg a 2K Games játékai akciósak most: http://www.nuuvem.com/promo/fim-de-semana-2k

Kb. 73 forint a váltó.

Befejeztem.
23.
23.
LeonAran
Gyors infónak ez sem rossz: http://www.cheapshark.com/
22.
22.
LeonAran
Hát ha nem akartok lemaradni semmiről: https://isthereanydeal.com
Itt csinálhatsz várólistát is és értesítenek ha a várólistádról valami az általad előre meghatározott mértékben akciós lesz.
21.
21.
Giggsy
Én vagyok az egyetlen, aki a Deadpool leértékelést nem érzi akciónak? Most nem azért, tényleg nem rossz játék a maga nemében, de mégis milyen már az, hogy a megjelenésekor sem AAA kategóriába sorolt játék évekkel később akciósan annyi, mint a vele azonos szintű újak? Értem én, hogy a film megnyomja az árat, de azért csak egy három-négy éves játékról beszélünk...
19.
19.
Shifty
#18: Köszi, innen vannak a PS-es akciók :)
18.
18.
Caleon
#17: playstation.blog.eu :-(
17.
17.
Caleon
#15: Szerintem az US sok lenne és nagyon kevés embert érint. Yanez meg amúgy is elég jólértesültnek tűnik. :-) Amúgy a playstation.blog.ez is jó hírforrás az akciókra.
16.
16.
Caleon
#14: Magyaron is, plusz-al kb 5400 Ft.-
15.
15.
Shifty
#14: US store-ok itt nincsenek felsorolva. Lenne arra is igény? Szerintem az már eléggé sok lenne, de ha szeretnétek, megoldhatjuk.
14.
14.
Yanez
PS4-en a frissen megjelent Firewatch is akcion van a pslus-osok szamara, legalabbis amcsi accon.
13.
13.
Shifty
#12: Oops, benéztem. Javítom. Köszi!
12.
12.
zsocc-nrg
A Steam Lunar New Year Sale nem ma kezdődik hanem ma ér véget (kb 2 és fél óra múlva). Egyébként jó ötlet:)
11.
11.
Chase
Nah ez a rovat jó ötlet volt. Vegyetek egy csokit annak, aki kitalálta. ༼ノ۞⌂۞༽ノ
9.
9.
Caleon
#7: Szerintem jól tetted, hogy nem raktad ki a teljes listát, de érdemes egy linket adni, ami a gyűjtőoldalra vezet. Mint a Csillagközi invázióban... "Szeretne többet tudni?" :-)
7.
7.
Shifty
#5: Gondolkodtam rajta, hogy azokat is összegyűjtöm, de végül letettem róla. Viszont ha van rá igény, akkor részemről ok, összeírom azokat is.
6.
6.
Shifty
#4: Köszi, ment is könyvjelzőbe.
5.
5.
Caleon
Ez a rovat nagyon jó ötlet, építő javaslatom ebben a pillanatban nincs is. Gondolom PS4-re csak az AAA-játékok kerültek ide, mert egyébként rengeteg más akciójuk is fut, pl. sok EA cím kedvezményes most, és a plusz-os előfizetésen is sok a discount, illetve külön van egy mappányi indie cím is akciósan.

https://store.playstation.com/#!/en-hu/deals-offers/cid=STORE-MSF75508-GAMESPECIALOFF

Itt is szeretném jelezni, amit ma reggel láttam: vagy elgépelés, vagy csoda, de jelenleg PS4-re a PSN-en a Heavy Rain-t 3090 Ft.-ért lehet előrendelni. Aki ismeri a játékot, tudja, hogy ez több, mint fantasztikus ajánlat. :-)
4.
4.
DON GONDOCS
https://www.bundlestars.com/en/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...