2017-ben jöhet a Destiny 2

Régóta tudjuk már, hogy nem marad folytatás nélkül a Destiny - az Activision bejelentette, hogy jövőre várható a második rész. Azt is elárulták, hogy idén még az első epizód azért kap egy új kiegészítőt.

Már a Destiny 2014-es megjelenése előtt tudtuk, hogy folytatást is tervez hozzá a kiadó, így nem biztos, hogy sokakat meglepetésként ér a hír, hogy 2017-ben végre megjelenhet a Destiny 2. Természetesen a folytatásról még semmit sem tudunk egyelőre - a bejelentés nagy eséllyel valamelyik nagyobb játékipari eseményen várható majd. Ez egyébként megerősíti a Kotaku januári pletykáit, azaz, hogy idén már nem érkezik meg a folytatás.

Másrészt azonban a kiadó cáfolta azon pletykákat, hogy nagyobb kiegészítő nélkül maradna a második rész megjelenéséig a Destiny. Bejelentették, hogy még idén megérkezik a játékhoz a negyedik kiegészítő, mellyel így már talán kitartanak a rajongók a folytatásig. A 2014-es Destiny a kiadó adatai szerint több mint 25 millió regisztrált felhasználóval büszkélkedhet, akik közel 3 milliárd órát öltek a játékba.

4 komment - szólj hozzá!