2017-ben jöhet a Destiny 2

Link másolása
Régóta tudjuk már, hogy nem marad folytatás nélkül a Destiny - az Activision bejelentette, hogy jövőre várható a második rész. Azt is elárulták, hogy idén még az első epizód azért kap egy új kiegészítőt.

Már a Destiny 2014-es megjelenése előtt tudtuk, hogy folytatást is tervez hozzá a kiadó, így nem biztos, hogy sokakat meglepetésként ér a hír, hogy 2017-ben végre megjelenhet a Destiny 2. Természetesen a folytatásról még semmit sem tudunk egyelőre - a bejelentés nagy eséllyel valamelyik nagyobb játékipari eseményen várható majd. Ez egyébként megerősíti a Kotaku januári pletykáit, azaz, hogy idén már nem érkezik meg a folytatás.

Másrészt azonban a kiadó cáfolta azon pletykákat, hogy nagyobb kiegészítő nélkül maradna a második rész megjelenéséig a Destiny. Bejelentették, hogy még idén megérkezik a játékhoz a negyedik kiegészítő, mellyel így már talán kitartanak a rajongók a folytatásig. A 2014-es Destiny a kiadó adatai szerint több mint 25 millió regisztrált felhasználóval büszkélkedhet, akik közel 3 milliárd órát öltek a játékba.

4.
4.
Aanash
Remélhetőleg lesz már jócskán kakaó a második részben és a meglévő területek is megnövekednek és jönnek újak is.
Tartalmatlansága ellenére bírom a Destiny-t, jó bóklászni a pályákon.
2017-ig szüneteltetem, aztán hajrá:)
2.
2.
Caleon
Örülök, hogy lesz még egy kiegészítő, régebben azt olvastam, hogy a Taken King volt az utolsó. Azzal egyébként tényleg kikupálódott ez a játék, rendszeresen bevonz pár órára azóta is.
1.
1.
Elobb majd vegigjatszom az elsot (kiegekkel lett belole jatek), olcson, aztan 2 ev mulva a Destiny 2-t is, mire teljes lesz az is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...