The Solus Project - fókuszban a történet

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 12.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a The Solus Project harmadik fejlesztői naplója, ami ezúttal a játék történetére koncentrál. A Teotl Studios és a GRIP Digital túlélőjátéka jövő héten startol el a Steamen és a GOG-on,

A múlt heti második videónapló után ma délután megérkezett a hamarosan korai hozzáférés jóvoltából Steamen és GOG.comon is bemutatkozó The Solus Project legújabb fejlesztői bemutatója. A friss ízelítő a játék történetére koncentrál, igaz, annak főbb részleteit már eddig is ismertük.

A Föld teljesen lakhatatlanná vált, így az emberiség még életben maradt tagjai egy Plutó körül keringő anyahajón tengetik mindennapjaikat. Az idő azonban ellenük dolgozik, így az emberiség utolsó reményeként főhősünket egy felfedező küldetésre küldik, hogy olyan távoli bolygókat kutasson fel, amelyek lakhatóak az emberek számára. Végül egy lakatlan, rengeteg veszélyt jelentő planétán találjuk magunkat, amit ugyan lehetne kolonizálni, de nem érdemes.

A PC-s korai hozzáférésű változat február 18-án rajtol, míg az Xbox Game Preview programban február 28-án debütál a játék.

2.
2.
Aanash
Jó lenne ha konzolokra több ilyen játék jönne.
A Subnautica vagy a Stranded Deep is nagyon tetszenek, csak sajnos egyik sincs konzolra.
1.
1.
Perseus84
Nah ez erdekesen hangzik. Nem kell lovoldozni csak felfedezni. Ha beraknak egy eros sztorit moge es nem lesz unalmas a gameplay akkor kapunk egy jo jatekot remelem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...