A Ubisoft és az Activision számokban

Habár a legfontosabb kapcsolódó bejelentéseket már ismertettük veletek, még adósak vagyunk a Ubisoft és az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéseivel. Nézzük, hogyan muzsikált a két cég az elmúlt hónapokban!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
Törölt felhasználó
#8: Na ezt a baromsagot, hogy sikerult osszehozni?
Szerintem fuss neki megegyszer.
#8
Ha nem menne a warez a minőség kárára senki sem rinyálna.
#7
Törölt felhasználó
Na ezert sik hulye aki a warezeles miatt ezeket vedi.
Uristen mindjart tonkremennek.
Hogy dogolnenek meg....
#6
Mindenki szidja az EA-t a gusztustalan pénzlehúzós üzletpolitikája miatt, hát szerintem a Activision már simán lekörözte és az Ubi is jól halad!
#4
Szerintem a Syndicate jó lett. Várom már az új South Park játékot. (arról van már valami infó?) BO3-mal órákig el tudok lenni és szinte csak multizok vele.
#1
Jött a papír forma szerintem.
A guitar hero jó játék lenne csak kiszúrtak a userekkel pl:új guitar,rengeteg szám csak a fizetős dlc-vel érheted el vagy lockolhatod ki.
Skylander sorozat vesztett a varázsából.A sok Disney Infinity széria miatt meg lehet a NIntedo Amibo üzlet politikájai is hozzá jön.
AC-ből azért fogyott kevesebb mert a tavalyi rész nem volt valami sikeres emberek kezdik elveszteni a hitüket a sorozatba.
COD meg tarol.Mondjuk én is gondolkodtam a beszerzésén.COD BO 2 mai napig favorit.BO3 meg egyesített minden tulajdonságod ami az elmúlt évekbe a COD szériába történt.