Újabb Transformers-filmek a láthatáron

A Paramount Pictures újabb Transformers-filmeken dolgozik, a jelenlegi tervek szerint a következő három évben három újabb résszel bővül majd a sorozat. Az egyik egy Bumblebee-spin-off lesz.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
#6: Hát azért a Transformers hányadékával nem kéne erösíteni a mostanában népszerűsödö szuperhös-hate train tábort erösíteni, jönnek böven érdekes filmek a popcornmizok mellé. Egy érdekes kalandfilmet tényleg megnézték, a western meg egy nagyon nehéz műfaj, mert ha belegondolsz a sztereotipikus western-karakterek adják a sztori varázsát, azokat meg a Clint Eastwood érában már ezerszer ellötték, ha meg valaki csavarni akar rajta, akkor fújjognak. A True Gritet is úgy imádják mintha világmegváltó film lett volna, közben meg az évének egyik legrosszabb filmjének tartom
#10
Törölt felhasználó
"...míg a főszerepet megint Mark Wahlberg vállalta magára."

Haha! Bocs, de ez a mondat úgy hangzik, mintha a készítők feladtak volna egy hirdetést a főszerepre, de mivel senki se vállalta, végül Wahlberg megmentette őket, egye fene ba...átok meg, elvállalom ezt a sz.rt is :D :D muhahaha
#9
Szerintem jobban járnánk egy sorozattal, ha már ennyire erőltetik.
Elhiszem, hogy nagy bevétel van belőle, meg erőltetni kell a robotos sci-fi filmeket manapság, (had ágyazódjon be az emberek fejébe, hogy a robotvilág egyre inkább a nyakunkon van, és közöttük élünk, terminátorból is legyen még vagy 10..) de már nagyon izomszaga van az egésznek, az mellett, hogy egyre nagyobb bugyutaságot csinálnak belőle történetileg is.
A mozivászonnak bőven elég volt az első pár rész, ami még úgy rendben is volt...
#8
#3: Megnézni nem kötelező, nekem is a 3. volt az utolsó, amit láttam. Igaz már az első sem volt jobb középszerűnél. Ez a filmek Call of Dutyja, gyenge, mégis népszerű, de míg nem kényszeríti rád senki, miért is zavarna?
#7
A bevètel szerint a többsègnek bejön....így az eddigi hozzászolások okafogyotak!
#5
Ezt az egész Transformers-szériát a kukába kéne dobni és elajándékozni a belöle jövö pénzösszeget valami normális rendezönek, Michael Bayt meg úgy eltűntetni a filmvilágból, hogy kamerás mobiltelefont sem tarthat többé a kezében.
#4
Inkább miért kellenek spin-offok? Személy szerint engem nem érdekel Bumblebee története, hiába is hype-olják körül annyira. Csináljanak inkább egy előzményfilmet vagy trilógiát, ami összeköti a történetet az első 3 résszel, bánom is én, csak hanyagolják a spin-offokat...
#3
Miért kellenek ezek a filmek? Miééért???
#2
#1: a filmek óriási százalékánál a szar forgatókönyv szokott lenni a nagyobb gond. a T-sorozattal is ez a helyzet.
#1
Fontos megemlíteni, hogy az eddigi filmek írója helyett Akiva Goldsman vezetésével egy egész írói sereg dolgozik a TF Univerzumon, úgyhogy jó lesz ez! Eddig se Michael Bay-jel volt ám baj, csak ugye ha filmről van szó, egyből a rendezőt szokás kritizálni a film milyensége okán. A 4. rész mondjuk tényleg borzalmas volt, innen már csak feljebb van.