CliffyB nem csinált volna jó Silent Hill-játékot

Legalábbis saját bevallása szerint. Hideo Kojima ugyanis őt is megkereste egyszer azzal, hogy segítsen neki elkészíteni egy Silent Hill-játékot. CliffyB azt is elárulta, hogy miért nem vállalta a munkát.

Cliff Bleszinski, a Gears of War megálmodója a Twitteren pletykált arról, hogy egyszer őt is megkereste Hideo Kojima azzal, hogy hozzák össze együtt az új Silent Hill-játékot - hogy mikor, azt pontosan nem mondta el. CliffyB azt is elárulta, hogy miért nem vállalta a munkát. Egyrészt ehhez Los Angelesbe kellett volna költöznie, és ezt nem szerette volna. Másrészt egy új IP-n szeretett volna dolgozni, valamint szerinte "elb*szta" volna a Silent Hill-sorozatot.

Az emberben ilyenkor elindul a "Mi lett volna, ha..."-gondolatmenet, hiszen már önmagában Kojima sokat hozzátehetett volna a sorozathoz (mint azt láttuk is a P.T-ben), hát még ha CliffyB is csatlakozott volna hozzá.

Ti mit gondoltok, illett volna CliffyB a Silent Hill-csapatba vagy tényleg csak belerondított volna a többiek munkájába?

7 komment - szólj hozzá!