CliffyB nem csinált volna jó Silent Hill-játékot

Link másolása
Legalábbis saját bevallása szerint. Hideo Kojima ugyanis őt is megkereste egyszer azzal, hogy segítsen neki elkészíteni egy Silent Hill-játékot. CliffyB azt is elárulta, hogy miért nem vállalta a munkát.

Cliff Bleszinski, a Gears of War megálmodója a Twitteren pletykált arról, hogy egyszer őt is megkereste Hideo Kojima azzal, hogy hozzák össze együtt az új Silent Hill-játékot - hogy mikor, azt pontosan nem mondta el. CliffyB azt is elárulta, hogy miért nem vállalta a munkát. Egyrészt ehhez Los Angelesbe kellett volna költöznie, és ezt nem szerette volna. Másrészt egy új IP-n szeretett volna dolgozni, valamint szerinte "elb*szta" volna a Silent Hill-sorozatot.

Az emberben ilyenkor elindul a "Mi lett volna, ha..."-gondolatmenet, hiszen már önmagában Kojima sokat hozzátehetett volna a sorozathoz (mint azt láttuk is a P.T-ben), hát még ha CliffyB is csatlakozott volna hozzá.

Ti mit gondoltok, illett volna CliffyB a Silent Hill-csapatba vagy tényleg csak belerondított volna a többiek munkájába?

7.
7.
nero20
Ez csak arol szolt hogy nem akart koltozni a jatek maga mindent vit volna . Foleg Cliffy b vel.
6.
6.
l4cyk4
#3: Sőt, ha jól olvasom, akkor lehetséges, hogy a Silent Hill-ben is Daryl-t alakította volna egyfajta cameo formájában.
5.
5.
szakallaskan
Nem illet volna bele.Ő a Gears-et csinálta meg szuperek,azt meg más nem tudta volna.
4.
4.
Cipo3
Mért ne lehetne, hogy valaki ismerje a határait és tudja mire nem képes és azt be is vallja. CliffyB remek level designer (volt) de a Silent Hill -hez olyan atmoszféra kell ami sosem volt jellemző a projectekben amin ő dolgozott.

Nincs rutinja benne, hogy mi kell egy félelmet keltő pályához.
3.
3.
l4cyk4
#2: Jó észrevétel, de nem csak nagyon hasonlít, ugyanarról a színészről mintázták:

https://www.youtube.com/watch?v=_yBHp6_LRe0
2.
2.
doma100
Tudom nem ide illő de a P.T. főszereplője nagyon Daryl-re hasonlít a The Walking Dead-ből. Csak egy észrevétel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...