Jövő hónapban jön a PS4-es Heavy Rain

Link másolása
Ahogy a Quantic Dream megígérte, márciusban a Heavy Rain is megérkezik PlayStation 4-re. A kultuszjáték a Beyond: Two Soulsszal egybecsomagolva dobozosan is meg fog jelenni.

Március 2-án PlayStation 4-re is megjelenik a Quantic Dream klasszikusa, a Heavy Rain. A fejlesztőcsapat másik hasonló stílusú játéka, a Beyond: Two Souls már tavaly óta elérhető a konzolra digitálisan, azonban a fent említett naptól dobozosan is meg lehet majd vásárolni a Heavy Rainnel egybecsomagolva.

A Heavy Rain még 2010-ben jelent meg PlayStation 3-ra, és azt hiszem, nem túlzok azzal, ha azt mondom, hogy sokan emiatt a játék miatt vettek konzolt. A cím közeli rokonságban áll a kalandjátékokkal, azonban itt a fejtörők helyett inkább történeten és annak befolyásolásán van a hangsúly. Ha nem játszottál még vele, akkor egy remek vétel lehet PS4-re. A három évvel később megjelent Beyond: Two Soulsszal sikerült tovább finomítani a stíluson, még ha az nem is szólt akkorát, mint a Heavy Rain.

32.
32.
Caleon
#31: Holnap biztosra megmondom, már csak pár óra. :-)
Úgyhogy ma este a SOMA-t be kéne fejeznem...
30.
30.
Caleon
#29: Elvileg nem lesz hozzá magyar felirat.
29.
29.
Shadow1989
A Heavy Rain is tartalmaz majd magyar feliratot mint a Beyond?Valaki esetleg nem tudja?
28.
28.
kamgecam
#27: +1 Bezony bezony Cal,durván meg fogja viselni a pénztárcámat az idei felhoztal.=)
22.
22.
Norbiii
21.
21.
Caleon
#20: Szerintem nem visszalépés, hanem más stílus. Eltérő játékmenet. A Jodie-Aiden mind kapcsolatában, mind megvalósításában egy teljesen más szint. Nem mondanám visszalépésnek csak azért, mert kevésbé bonyolult.

Ettől még megértem a csalódásodat, mert a Heavy Rain és a Fahrenheit üvöltenek a teljesen hasonló játékmenetű hasonló programok után. De a Beyond pont nem az a cucc, ami után fanyalogni kéne. Iszonyat változatos, izgalmas, érdekes alkotás.
20.
20.
Simsfan
#19: Az a bajom, hogy visszalépés egy elődhöz képest. Csalódás. Ugyanazon kiadótól, ugyanazon műfajban előrelépés kellene, nem vissza...ráadásul pont ebben a műfajban azok a szempontok számítanak leginkább, amiket lerontottak.
19.
19.
Caleon
#18: És ha valami elmarad a másiktól, akkor már gyenge?
Neked akkor gondolom könyvből is csak egy van, mert a többi gyengébb? Miről beszélünk?
Oviba való ez az "én apukám erősebb" hozzáállás. A HR egy klasszikus interaktív mozi kalandjáték elemekkel, a Beyond pedig egy szimplán kitűnő interaktív mozi, amiből a Quantic Dreamen kívül nem sokan kényeztetnek minket (Until Dawn még parádés ebben a kategóriában).
18.
18.
Simsfan
#17: "erős sztorival"

Miben erős? Szinte mindenben elmarad a Heavy Raintől.
15.
15.
PS4jacksony
Számomra kötelező vétel :)
13.
13.
Caleon
Aki a Beyond-ot megvette, mint én is, annak csak 3090 Ft.- ez a játék, hogy ne legyen drágább, mint az egybecsomagolt közös kiadás. Ez roppant kellemes meglepetés volt nekem is, 3090 Ft.-ért hozzájutni ehhez a fantasztikus játékhoz. :-)
12.
12.
kopic
Remastered, amiért a fél vesémet odaadnám: Kingdom Under Fire The Crusaders.
11.
11.
kopic
GoW, R&C mellett a QD fele egyedi gammak hiányoznak X fronton.:(
10.
10.
#6: Én se voltam elájulva tőle. 1x végignyomtam mind a kettőt.
8.
8.
Macifasz
Helyes. Tgenap Pro-Orderben már be is zsákoltam a Heavy Raint 3090 pénzért. :-) A Beyond:Two Soulst már kétszer újráztam, amióta tavaly megvettem, így várom már a március 2át, hogy a Heavy Rain is megkapja az újrázást. :-)
7.
7.
respectpele10
#6: Te vagy az egyetlen. :D
6.
6.
Seggeszkexkluzív
Néha úgy érzem én vagyok az egyetlen ps tulaj akit nem fogott meg ez a játék :)
5.
5.
kamgecam
#3: +4.
Most kb ezt érzem:
https://www.youtube.com/watch?v=fH3jL28bkAw
:D
4.
4.
Norbiii
A Beyond Two Souls és a Heavy Rain a világ (egyik) két legjobb játéka szerintem! Lenyűgöző és fantasztikus volt, mindkettő!

Édesanyám nem szokott videojátékozni, de amikor ment nálam a Beyond, itt nézte és izgult, nagyon tetszett neki, mintha egy film lett volna! Zseniális gamek, és jó ötlet, hogy majd együtt lehet a két alkotást megvásárolni!
3.
3.
Yanez
Eletem egyik legizgalmasabb detektiv jateka! Ezutan a Telltale es a hasonlo kategoriaju cuccok mar kozel sem tudtak hozni ezt a minoseget, pedig ugyis nagyon jok voltak.
2.
2.
kamgecam
#1: Ja és miért nincs még egy kurva trailer a ps4-es változatról?
1.
1.
kamgecam
FUCK YEAH!Szivárványt hányok annyira boldog vagyok! @_@
Heavy Rain volt a kedvenc játékom a Demon Souls után ps3-on!
Aki még nem játszotta és van ps4-e SZIGORÚAN KÖTELEZŐ vétel.
A Beyond Two Souls is nagyszerű game,de a Heavy Raint meg sem közelíti.
Abba is hagyom az áradozást mert én is mindjárt elhányom magam,de nagyon szivárványossan!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...