Ingyenes játékokat osztogat a Sega

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 17.
  • Letöltés
Link másolása
A Steam aktuális promóciója apropóján a Sega három játékot tett ingyenesen letölthetővé, ráadásul nem is akármilyeneket! A Jet Set Radio, a Hell Yeah! és a Golden Axe neve bizonyára sokaknak ismerősen cseng.

Jelenleg is zajlik a Sega Make War Not Love 3: A Bloody Valentine című promóciója a Steamen. Noha ez elsősorban arról, hogy háborús játékokat vásárolhatunk jelentős kedvezményekkel, a japán kiadó emellett három címet ingyenesen is elérhetővé tett - még ha ezek a műfaja teljesen más is.

Az érintett címek közé tartozik a Jet Set Radio, a Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit és a Golden Axe, szóval nem mondhatjuk, hogy teljesen ismeretlen produktumokkal gazdagodunk. Ahhoz, hogy megkaparintsd a játékokat, látogass el a promóció steames oldalára, kattints a Prize 1 bundle-re, és már telepíthetsz is.

A csomagban két DLC is szerepel, mégpedig a Hell Yeah! Pimp My Rabbit és Virtual Rabbit Missions című pakkja.

Köszi, ArrowCross!

5.
5.
giga321
Jet set Radiora beruházok
4.
4.
Mortician
Ha minden igaz, akkor holnap érkezik a következő csomag, amiben a Binary Domain, a Condemned: Criminal Origins és a Streets of Rage 2 lesz.
3.
3.
Seggeszkexkluzív
Kipróbáltam ezt a Jet set Radiot. Távol ál tőlem ez a hip-hop freestyle műfaj, de ez megnyert magának.
1.
1.
Seggeszkexkluzív
Á nagyon jó játékok, még jó hogy itteni ismerős szólt hogy akció van. A Golden axe-al és Hell yeah rabbitt elrabolt vagy 3 órát az életemből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...